Ruster opp før tippeligasendinger i 2013
Gå tilbake

Ruster opp før tippeligasendinger i 2013

26. november 2012

C More, med norgeskontor i toppen av Helsfyr Panorama, har eksklusive rettigheter til å vise 6 av 8 kamper fra Tippeligaen fra 2013. En utvidet redaksjon med Steffen Iversen og Amund Skiri i spissen gjør deg klare til den nye sesongen.

−Vi er i fyr og flamme over å ha sikret oss Steffen og Amund som våre eksperter. Steffen har alltid vært et meget ettertraktet intervjuobjekt og norsk presse har jaktet på ham i snart 20 år. Han har vært med på fantastiske opplevelser som fotballspiller, har spennende meninger og har mye interessant å dele med norske tv-seere, sier Kristian Oma, redaksjonssjef for C Mores sportssendinger hos Monday, i en pressemelding.

−Amund Skiri er den fødte kaptein, og har fortjent sin legendestatus i Aalesund. Trolig er han Tippeliga-trener en gang i fremtiden, men før den tid skal han vise at han også behersker en ekspertrolle hos C More, fortsetter Oma.

−Jeg gleder meg veldig til å begynne med noe nytt. At C More har vært så ivrige på å få meg med på laget, gjorde valget mitt lettere, sier Steffen Iversen.

−Dette blir utrolig spennende med C Mores nye satsing på Tippeligaen. Jeg håper å kunne dele fotballkunnskapene mine med norske tv-seere på en god måte, og gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Amund Skiri.

Planleggingen av Tippeligasatsingen hos C More er i full gang og kanalen skal bygge et slagkraftig team som er rustet til å gi seerne en spennende tv-opplevelse. C More har fra tidligere anerkjente fotballprofiler, som i kombinasjon med nye ansikter og ideer skal bli en redaksjon som tar norsk fotball på alvor.

−C More legger listen høyt for sin satsing på Tippeliga fra kommende sesong. Vi ønsker å være aktuelle, troverdige, humørfylte – og spille på lag med norsk fotball. I denne settingen passer Steffen Iversen og Amund Skiri perfekt inn, sier Kristian Oma.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Foto: nyebilder.no Foto: nyebilder.no