Rosenborg – Servette på CANAL9
Gå tilbake

Rosenborg – Servette på CANAL9

9. august 2012

Rosenborgs drøm om spill i Europa League lever videre, og CANAL9 viser returoppgjøret mot Servette på Lerkendal i dag, torsdag, fra kl. 18.45.

Dette fremgår av en pressemelding fra CANAL+, som har i Norge har kontor i toppen av Helsfyr Panorama på Bryn-Helsfyr i Oslo:

I forrige kvalikrunde overlevde Rosenborg så vidt etter et nærmest ubeskrivelig drama mot Ordabasy i Kazakhstan, der Borek Dockal ble trøndernes redningsmann med sin matchvinnende scoring fem minutter på overtid. Det ligger an til mer drama når Servette gjester Trondheim torsdag kveld.

Rosenborg sikret seg nemlig et svært godt utgangspunkt i Sveits forrige uke, med 1-1 på Stade de Genève. Igjen var det Dockal som scoret for trønderne, og Servette må dermed score på Lerkendal for å ta seg videre til neste runde. Den sveitsiske ligaen ble sparket i gang i slutten av juli, og etter fire kamper ligger Servette helt nederst på tabellen med bare ett poeng. Rosenborg møter med andre ord et lag som ikke virker å være i særlig god form, og har gode muligheter til å ta et nytt, langt steg mot Europa League.

Tross Rosenborgs tette kampprogram om dagen, med serie- og europacupkamper hver eneste uke, ser Jan Jönssons mannskap ut til å være i flytsonen. Søndag knuste de en annen norsk Europa League-kandidat, Aalesund, med 3-0 på Lerkendal. Laget står dermed med 11 strake offisielle kamper uten tap.

Dette er Europa Leagues tredje kvalifiseringsrunde, og tar trønderne seg videre herfra, er det play off som venter.

Torsdag 9. august

kl. 18.45 Fotballstudio. Programleder Anne Sturød med Roar Strand som studiogjest.

kl. 19.00 Rosenborg – Servette. Kommentator: Magnar Kvalvik.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email