Ring en svenske!
Gå tilbake

Ring en svenske!

12. april 2016

Hele Sverige blir ett kontaktsenter med Intelecoms sky-baserte løsning.

For å feire 250 år med den svenske pressefriheten lanserer den Svenske Turistforeningen i en kampanje den nye mobil-appen ”The Swedish Number”. Det innebærer at hvem som helst i verden via nummeret +46 771 793 336 kan ringe og prate om Sverige med helt vanlige svenske innbyggere som hjelpes til å kommunisere via nummeret.

Bak den unike løsningen står det norske selskapet Intelecom, som har hovedkontor i Brynsveien 13 på Bryn-Helsfyr. Deres teknologi muliggjør å køe samtalene, distribuere de, føre statistikk osv. Via appen gjør det svenske folket seg tilgjengelig for samtaler via det skybaserte kontaktsenteret.

Det betyr at hvem som helst i Sverige med en Smartphone og et svensk nummer kan melde seg som ”Sverigeambassadør”. Av de registrerte ambassadørene velges siden en agent tilfeldig ut for å diskutere og svare på spørsmål fra mennesker i andre land som ringer inn og er nysgjerrige på Sverige. Den som ringer vet altså ikke hvem som svarer og alt skjer anonymt.

– Den sky-baserte teknologien og fleksibiliteten som er sted- og teknikkuavhengig er noen av de faktorer som muliggjør det unike prosjektet. Det er veldig morsomt å kunne se at det allerede er et stort trykk på tjenesten og vi følger med spenning muligheten å gjøre dette i flere land, sier Børge Astrup, leder for kontaktsenterenheten i Intelecom.

kampanjesiden kan du se live-statistikk fra kontaktsenteret som hentes direkte fra Intelecom, samt en kampanjefilm og ytterligere informasjon.

(Bilder: Screenshots)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
intelecom_swedish_number_01 intelecom_swedish_number_01 intelecom_swedish_number_02 intelecom_swedish_number_02