Rekordtidlig asfaltering i Oslo
Gå tilbake

Rekordtidlig asfaltering i Oslo

11. mars 2016

Mens Oslo-folk nøyt vinterferien i Osloskolen, snudde Lemminkäinen seg rundt og satte uoffisiell Oslo-rekord i tidligasfaltering.

Syklister og gående kunne glede seg over at gang- og sykkelveiene i Linjeparken var ferdig asfaltert i løpet av vinterferien.

– I løpet av den siste uka i februar fullførte vi asfalteringen av den nye gang- og sykkelveien i Linjeparken på Stovner. Takket være mannskap som var fleksible kunne vi legge svart asfalt, mens snøen lå hvit på bakken rundt, forteller Idar Brunvoll, avdelingssjef for Lemminkäinen Oslo.

Totalt la Lemminkäinen, som har hovedkontor i Grenseveien 92 på Bryn-Helsfyr, ca. 500 tonn asfalt i uke 8 fordelt på to prosjekt. Det ene var den nevnte gang- og sykkelveien i Linjeparken, der Steen & Lund er entreprenør og Oslo kommune oppdragsgiver. Det andre prosjektet var asfaltering i et parkeringshus på Alnabru der Vedal var entreprenør.

Normalt er det ingen aktivitet på asfaltering i januar, februar og mars. I år kom Lemminkäinen altså i gang i februar.

– Været var langt fra det vi er vant med når vi asfalterer: Null grader og snødekte omgivelser ga en ekstra stemning i arbeidet. For oss er det viktig å vise at vi strekker oss langt for å løse oppdragene våre med høy kvalitet og så raskt som mulig, sier Brunvoll.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

(Bilder: Lemminkäinen)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email