Reflektere, registrere, involvere – og reparere!
Gå tilbake

Reflektere, registrere, involvere – og reparere!

23. februar 2017

Norges Automobilforbund har testet biler i over 40 år – nå tilbyr de å reparere dem også.

Regelmessig utfører NAF, som har hovedkontor i Østensjøveien 14 på Bryn-Helsfyr, undersøkelser blant medlemmene om hva de ønsker at de skal levere av tjenester og medlemsfordeler. Et tydelig svar har vært at det er stor interesse blant medlemmene for rabatter på verkstedtjenester og majoriteten vil ha bilen reparert på samme sted som de tar EU-kontrollen.

Derfor har NAF nå begynt med verkstedtjenester!

I 2016 prøvde NAF ut dette i Oslo, Ålesund og Hamar, og kundene var kjempefornøyde. De gode erfaringene gjør at NAF fortsetter med verksted i disse byene og samtidig har bestemt seg for å åpne verksted på fem nye NAF-sentre i 2017. De fem stedene som får verksted er: Tromsø, Stavanger, Trondheim, Fredrikstad og Kristiansand.

På de NAF-sentrene som i dag har/får verksted er det et klart skille mellom kontroll- og testvirksomheten og verkstedtjenestene. Som medlem får man tilbud på reparasjon av feil som oppdages under en test eller EU-kontroll. Men det er selvsagt helt opp til den enkelte om de velger å utføre jobben der. Hvis en kunde ikke vil reparere bilen hos NAF, hjelper de dem videre til et annet verksted de kan få et tilbud fra.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
naf_senter_hamar naf_senter_hamar