Reduserer papirforbruket
Gå tilbake

Reduserer papirforbruket

12. mai 2017

A Bygg satser på digitalisering og implementerer digitale BIM-verktøy.

Den nye løsningen innebærer bl.a. at dokumentasjon i forbindelse med kvalitetskontroller på byggeplasser fra nå vil bli håndtert via håndholdte enheter som mobiltelefon eller nettbrett. Overgangen fra penn og papir til en digital løsning medfører i tillegg at A Byggs prosjektledere og anleggsledere fremover kommer til å bruke BIM aktivt på befaringer.

– For oss er det viktigste ved implementeringen av nye digitale løsninger at det gjør arbeidet vårt enklere og at det i siste instans også bidrar til et bedre resultat for våre kunder, sier Anita Persvik, KHMS-sjef i A Bygg AS.

A Bygg AS, som har hovedkontor i Brynsengveien 2 på Bryn-Helsfyr, planlegger, prosjekterer og gjennomfører byggeprosjekter i det sentrale Østlandsområdet. Selskapets digitale satsning, som er levert av Dalux, er et ledd i en kontinuerlig prosess rettet mot å optimalisere interne prosesser og å styrke samspillet med eksterne samarbeidspartnere.

På bildet ses (f.v.) prosjektleder i A Bygg Tor R. Moltzau, Country Manager i Dalux Norge, Malthe Flemming, daglig leder i A Bygg Jan Vada, KHMS-sjef Anita Persvik og prosjektleder Morten Raugstad i A Bygg.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

(Bilder: A Bygg)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email