Rangerer Logica som ledende innen bærekraftige IT-tjenester
Gå tilbake

Rangerer Logica som ledende innen bærekraftige IT-tjenester

16. mars 2012

Logica, som i Norge har hovedkontor i Grenseveien 86 på Bryn-Helsfyr i Oslo, rangeres høyt av analysefirmaet Verdantix i rapporten Verdantix Green Quadrant Technology Services 2012.

Logica fremheves ifølge en pressemelding som en av leverandørene som tilbyr de mest integrerte og helhetlige bærekraftige tjenestene til kundene. Logicas ledende posisjon i rapporten skyldes den brede porteføljen av innovative løsninger samt bærekraftige tiltak som reduserer interne kostnader.

Rapporten sammenlikner 17 av de ledende IT-tjenesteleverandørene globalt. For å være kvalifisert til å delta i rapporten, må selskapene ha en årlig omsetning på over én milliard dollar, ha kompetanse innen bærekraftige IT-tjenester og de må ha virksomheter i minst 15 land. Verdantix’ analyse er basert på intervjuer med leverandører og dybdeintervjuer med 15 kunder.

I rapporten fremheves det at Logica og de øvrige selskapene i den ledende kvadranten er de eneste teknikkonsulentene som har erfaring med å implementere teknikkplattformer for energitiltak og bærekraftige tiltak i stor skala. Verdantix konkluderer med at de fire ledende leverandørene har det bredeste og mest omfattende tilbudet av funksjoner, og at disse også kan gi de mest integrerte og helhetlige bærekraftige tjenestene til kundene.

Verdantix er også positiv til Logicas forhåndsdefinerte ledningssystem for fornybar energi, som gjør integrering av vindenergi til nettet enklere. Logica er ett av kun fire selskaper som har fått høyeste karakter for sitt program for håndtering av karbondioksid. Programmet har hjulpet selskapet med å vinne store prosjekter, slik som implementeringen av SIRA – et dokumentasjonsverktøy for bærekraftighet til det britiske forsvarsdepartementet. Logica ble også rangert som «best i klassen» for sin karbondioksid- og energiledning, sine karbondioksidfattige transporter og intelligente måletjenester.

– Valg av leverandør innen bærekraftige IT-tjenester er nå et strategisk spørsmål på ledelsesnivå, men kjøperne har ofte problemer med å skille mellom leverandørene. Vår faktabaserte analyse viser at fire leverandører, deriblant Logica, er ledende på markedet ved å ha det bredeste og mest omfattende tilbudet av funksjoner og de mest integrerte og helhetlige bærekraftige tjenestene til kundene, sier David Metcalfe, adm. dir. hos Verdantix, i meldingen.

Rapporten Green Quadrant® Sustainable Technology Services (Global) kan lastes ned for Verdantix’ kunder på www.verdantix.com.

 

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Grenseveien 86 Kroppet Grenseveien 86 Kroppet _MG_2093 _MG_2093