Olsen på Bryn 4.-6. mai: Pubquiz, Bowie-tribute, Enkle Typer og Cocktail Slippers
Gå tilbake

Olsen på Bryn 4.-6. mai: Pubquiz, Bowie-tribute, Enkle Typer og Cocktail Slippers

4. mai 2023

Som alltid blir det hygge, god stemning og live-musikk på Olsen på Bryn torsdag 4. – lørdag 6. mai.

Torsdager er det allmenn-quiz på Olsen, og torsdag 4. mai er intet unntak. «Kl.19 fyrer vi løs med 2 omganger á 20 spørsmål. Det er klassisk pubquiz med god spredning av kategoriene sport, historie, realfag, geografi, «streetwise», samfunnsliv, kultur, underholdning, musikk m.m. Quizmaster er Erik Engen, en erfaren spørsmålsstiller med drøye 15 års erfaring som quizmaster, minst 20 år som quizer og svart belte i Ludo! Samle en gjeng på intill seks stykker. Dann et lag og bli med på quiz!», skriver Olsen på sin webside.

Fredag 5. mai fra kl. 21.30 vil bandet Goon Squad besøke Olsen for 4. gang. «Etter å ha gjort en forsinket 75-års bursdag i mars, spiller Goon Squad med sin kanonbra tribute til David Bowie hos Olsen. Med hovedfokus på 70- og 80-tallet, (med utvalgte låter fra senere reportoir) er Beranek, Annette Gil og Frode Vassel solister. Bandet består av Fredrik Hængsle Eilertsen (gitar), Even Finsrud (trommer), Ola Aanje (kbds), Bjørn Einar Hanstveit (perc) og Knut Aafløy (bass)», skriver Olsen.

Lørdag 6. mai spiller Jan Bøhler m/Enkle Typer ettermiddagskonsert fra kl. 15.00 – 17.00, mens Cocktail Slippers drar stemningen i taket fra kl. 21.30. «Cocktail Slippers har bestandig hatt rykte på seg for å være et forrykende liveband med sing-a-longstadion-rockelåter og ville, visuelle sceneantrekk, og er et av få band som slipper unna med å stjele så og si alle rockeklisjeer som finnes. .Gjennom de siste to tiår har bandet vært radiolistet på flere kontinenter, gjestet en rekke TV-programmer og var bl.a. sterkt representert i den populære Netflix-serien Lilyhammer»

Se programmet og kjøp billetter her!

Kilde: Olsen på Bryn

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email