Profesjonelle trådløse ørepropper for hybridarbeid
Gå tilbake

Profesjonelle trådløse ørepropper for hybridarbeid

25. oktober 2022

Jabra med norgeskontor på Bryn i Oslo slipper Evolve2 Buds – nye ørepropper utviklet for å øke konsentrasjonen og forbedre samarbeidet for ansatte som jobber stedsuavhengig.

Ifølge en pressemelding fra selskapet er øreproppene sertifisert for virtuelle møteplattformer som Microsoft Teams og Zoom og har avansert teknologi for klar samtalelyd og fjerning av bakgrunnsstøy;

Hybridarbeid har blitt standarden for mange. Men uansett om man jobber hjemmefra, på kontoret eller på et offentlig sted innebærer det ofte distraksjoner som lyder fra vaskemaskinen, kollegaer som snakker i bakgrunnen eller baristaen som bruker kaffemaskinen.

Evolve2 Buds har derfor justerbar Active Noise Cancellation (ANC) som kan personaliseres utfra brukerens preferanser. De trådløse øreproppene har også MyFit, en funksjon i appen Jabra Sound+ som tester passformen og finner den beste posisjonen i ørene for maksimal ANC-ytelse. SafeTone™-funksjonen med PeakStop beskytter mot plutselige høye lyder som kan være skadelig for hørselen.

Evolve2 Buds er sertifisert for ledende virtuelle møteplattformer som Microsoft Teams og Zoom og har i tillegg Jabra MultiSensor Voice™-teknologi, en kombinasjon av fire mikrofoner, benkonduksjonsensorer og avanserte algoritmer som blokkerer ut bakgrunnsstøy. Dermed høres brukeren tydelig av alle som er med i samtalen, noe som bidrar til dialog med mer fokus.

Evolve2 Buds leveres med en USB-adapter i ladeetuiet som kobles til PC-en. Adapteren har en trådløs rekkevidde på opptil 20 meter for at man kan bevege seg fritt i hjemmet eller på kontoret uten at det går på bekostning av samtalekvaliteten. Taletiden er fem timer og totalt 33 timer med ladeetui.

«Verdenen vi nå lever i har fått oss til ønske frihet og fleksibilitet til å jobbe hvor som helst. Samtidig vet vi at teknologi spiller en avgjørende rolle for å øke ansattes følelse av inkludering i hybridarbeid. Med alt dette i tankene har vi med Jabra Evolve2 forsøkt å skape et produkt som gir medarbeiderne mulighet til både å fremstå og høres profesjonelle ut også når de jobber på farten, sier Holger Reisinger, SVP i Jabra.

Nøkkelspesifikasjoner Evolve2 Buds:
– Sertifisert for Microsoft Teams og ledende UC-plattformer – for forbedret samarbeidsopplevelse
– MultiSensor Voice-teknologi – gir profesjonell samtaleytelse gjennom bruk av flere mikrofoner og algoritmer som blokkerer ut støy
– Plug-and-play USB-adapter for forbedret tilkobling – 20 meters rekkevidde
– Avansert Multipoint-tilkobling – koble til to enheter samtidig
– Justerbar Active Noise Cancellation – filtrerer vekk bakgrunnsstøy for økt fokus
– HearThrough og mulighet for bruk av én ørepropp – gjør at man kan høre bakgrunnslyder
– Utvidet batteritid – 33 timers batteritid med etui. Mulighet for trådløs opplading.
– Ultra-diskret design – komfortable og profesjonelt utseende

Evolve2 Buds er i salg fra slutten av november til en veiledende utsalgspris på kr. 2750 eks mva.

Om Jabra
Jabra er en verdensledende merkevare innenfor lyd, video og samarbeidsløsninger – utviklet for å berike forbrukere og virksomheter. Selskapet er en  del av GN Group og jobber dedikert for at folk kan høre mer, gjøre mer og være mer enn de trodde var mulig. Jabras utvikling bygger på 150 års pionerarbeid i GN, som ble grunnlagt i 1869, opererer i 100 land og leverer innovasjon, pålitelighet og brukervennlighet. GN sysselsetter over 7000 mennesker og omsatte i 2021 for DKK 15,8 mrd. GN Audio omsatte for DKK 10,4 mrd. GN er notert på Nasdaq Copenhagen. Mer på www.jabra.com

Kilde og bilde: Jabra

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email