Populært nytt treningssenter på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Populært nytt treningssenter på Bryn-Helsfyr

15. mars 2018

Det nye treningssenteret FitnessXpress Intility Arena på Bryn-Helsfyr er et topp moderne treningssenter på over 1000 kvm. Her kombineres gode gamle frivekter og apparater med det nyeste innen treningsteknologi, cardio-utstyr og personlig underholdning.

Treningssenteret, som åpnet på nyåret, har allerede over 500 medlemmer, deriblant Vålerenga-spillere av begge kjønn, på alle nivåer – og i alle aldre. Men det er plass til mange flere, og alle er velkomne. Treningssenteret lokker med lav pris, ingen bindingstid og ingen innmeldingsavgift.

«Vi tilbyr høyteknologiske muligheter som Preva fra Precor – og er de første og eneste i Oslo til å presentere treningskonseptet MILON. Som på alle våre sentre, er det åpent, lyst og oversiktlig, med varm atmosfære og medlemmets trivsel i fokus», skriver senteret på sin hjemmeside.

Se mer om senteret og tilbudet i denne Vålerenga-videoen fra åpningen i januar:
FitnessXpress Intility Arena ligger i selve stadionkroppen til Vålerenga idretts- og kulturpark, med en ny videregående skole, en ny barnehage og spisestedet/sportspuben Øst som nærmeste naboer. Omgitt av andre sports- og aktivitetstilbud, hotell og flere nye, spennende bolig- og kontorprosjekter under bygging.

Fra og med 7. mars 2018 har senteret innført 1 time gratis parkering til sine medlemmer i p-huset. «Du parkerer og registrerer mobilnummer og bilens registreringsnummer på en iPad i resepsjonen. Etter 1 time bruker du Easypark-appen for å forlenge p-tiden om du trenger det«, skriver senteret.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
DSC01250 DSC01250