Populære TV-serier tilbake på CANAL+ i mai
Gå tilbake

Populære TV-serier tilbake på CANAL+ i mai

19. april 2012

CANAL+, med norgeskontor i toppen av Helsfyr Panorama på Bryn-Helsfyr i Oslo, melder om at «Eastbound and Down» og «The Ricky Gervais Show» er tilbake på kanalen i mai.

Dette fremgår av informasjon fra selskapet:

Den avdankede basketstjernen Kenny Powers og den britiske trioen Gervais/Merchant/Pilkington har lite til felles utover det å underholde seerne. Nå er de tilbake med den tredje sesongen av sine respektive komiserier fra HBO. I ”Eastbound and Down” møter man blant andre Will Ferrell og Matthew McConaughey, mens ”The Ricky Gervais Show” byr på mer materiell fra verdens mest populære podcast.

”Eastbound and Down” – sesong 3, har norgespremiere 4. mai kl. 20.30 på CANAL+ Series

Tidligere i år nådde Ricky Gervais, Stephen Merchant og Karl Pilkington sin podcast 300 millioner nedlastinger, og den har i flere år hatt en plass i Gunniess rekordbok for mest nedlastede podcast noensinne. Serien som er kritikerrost og har vunnet animasjons-Emmy hadde premiere på CANAL+ for snart to år siden. Konseptet er enkelt, de tre herrenes podcast-diskusjoner handler om alt mellom himmel og jord, og illustreres ved hjelp av animasjon i retrostil.

“The Ricky Gervais Show” – sesong 3 har norgespremiere 20. mai kl. 20.00 på CANAL+ Series

Kilde og bilder: www.canalplus.no

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Eastbound and Down 10 Eastbound and Down 10 image image