Polar innleder samarbeid med Les Mills
Gå tilbake

Polar innleder samarbeid med Les Mills

23. juni 2016

Partnerskapet kombinerer unik kunnskap innen pulsmåling, motivasjon og trening med effektivt og etterspurt treningskonsept.

Polar, pioneren innen pulsklokker, aktivitetsmålere og bærbar sportsteknologi inngår samarbeid med Les Mills, en ledende leverandør av gruppetreningskonsept over hele verden. I følge Les Mills er Polar, som i Norge har hovedkontor i Nils Hansensvei 2 på Bryn-Helsfyr, den perfekte partneren og en stor støtte i deres innsats for å skape en sunnere verden.

– Den personlige og tilpassede treningsveiledningen som Polar byr på inspirerer mennesker, og hjelper de med å mest mulig ut av sin trening. I kombinasjon med treningskonseptet til Les Mills vil de få resultatene de ønsker, noe som leder til økt motivasjon og treningsglede, sier Vaughan Schwass, CEO for Les Mills Enterprises.

Polar tilbyr et bredt produktsortiment som hjelper Les Mills-deltagerne med å følge treningen og sikre effektive økter – uavhengig om man kjører en danse-økt på et treningssenter eller får opp pulsen hjemme i stuen med strømmetjenesten On Demand. Polars nettjeneste og app vil gi deltakerne mulighet til å følge sin utvikling, og få veiledning og forslag til forbedringer.

Samarbeidet mellom Polar og Les Mills innebærer flere aspekter, blant annet samarbeid rundt produktutvikling, forskning og økt integrasjon av Les Mills treningsinformasjon til Polars enheter. I tillegg ønsker Les Mills Polar velkommen som partner til sine globale arrangementer verden over.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

Bilde: Polar

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email