Planlegger nytt, topp moderne helsehus ved Bryn Senter
Gå tilbake

Planlegger nytt, topp moderne helsehus ved Bryn Senter

26. april 2023

Bryn Senter har drevet aktiv videreutvikling og styrket kundeopplevelsen kraftig de siste årene, og rundet for første gang en milliard i samlet omsetning i fjor. Nå har eieren, Scala Eiendom, fått rammetillatelse fra kommunen på oppføring av et nytt helsehus på ca 5200 kvadratmeter ved senteret.

Vel 30 år etter at dørene åpnet for første gang, har Bryn Senter utviklet seg til et populært lokalsenter og samlingssted med over 1,8 millioner besøkende per år og vel 60 butikk-, serverings- og helseaktører. I 2022 passerte senteret for første gang en milliard i omsetning.

Les også: «Bryn Senter rundet milliarden for første gang»

Det planlagte helsebygget vil være på 4 etasjer, og plasseres over innkjøringen til dagens P-hus. Nybygget vil være tilknyttet kjøpesenterdelen og byggeperioden beregnes til ca halvannet år.

«Vi er glade for å kunne fortelle at vi endelig har fått rammetillatelse til å føre opp et nytt og topp moderne helsehus på ca 5200 kvm ved senteret, sier senterleder Sasha Ytternes. Hun forteller at det allerede er stor interesse rundt prosjektet, som er i regi av senterets eier, Scala Eiendom.

Les også: «Vinmonpolet og Anton Sport til Bryn Senter»

«Med den unike beliggenheten rett ved E-6 og nær kollektivknutepunktet Bryn, 700 gratis parkeringsplasser, et godt innarbeidet kjøpesenter og eksiterende helsebygg ligger alt til rette for at vi skal skape Norges mest komplette og beste helseklynge», sier Ytternes.


Illustrasjoner: Scala Eiendom

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email