Philips gir deg smaken av italiensk espresso
Gå tilbake

Philips gir deg smaken av italiensk espresso

28. mai 2012

Nordmenn er blant de som drikker mest kaffe i verden*. Philips. med norsk hovedkontor i Helsfyr Atrium på Bryn-Helsfyr i Oslo, lanserer kaffemaskonen Saeco Intelia – som gir deg en smak av Italia, hjemme i ditt eget kjøkken.

En italiensk frokost er ikke fullstendig uten en espresso. Med ett tastetrykk, og uten kapsler eller kronglete innstillinger, gir Philips Saeco Intelia en perfekt espresso, eller cappucino om du heller vil det, heter det i en pressemelding fra selskapet. Som første helautomatiske kaffemaskin har Inteila fått utmerkelsen ”Espresso Perfetto”, ”den perfekte espressoen”, av Centro Studi Assaggiatori Italian Tasters.

– Takket være den keramiske kvernen blir bønnene malt med eksakt presisjon hver gang. Med hjelp av maskinens førbryggingssystem fuktes den malte kaffen før selve bryggeprosessen starter. Dette gjør at aromaen utvikles enda bedre, sier Max Hellström, presseansvarlig hos Philips, i meldingen.

Philips Saeco Intelia er en maskin som gjør deg til en proff italiensk hjemmebarista. Nå kan du brilliere på kjøkkenet, og la dine venner og familie nyte smaken av Italia med en espresso laget etter alle kunstens regler.

– Vi har alle våre særegne preferanser når det gjelder kaffe. Med Philips Saeco Intelia kan du stille inn både kaffestyrke, temperatur og melkemengde. Da får du kaffen din akkurat slik du vil ha den, sier Max Hellström.

Intelia One Touch Cappucino er svart, med rutenett av rustfritt stål og koppeholdere i rustfritt stål. Maskinen er utrustet med integrert automatisk melkefunksjon og har til og med automatisk rengjøring og avkalkning. Cirkapris er 5 999 kr.

* I Norge blir det drukket 3 kopper kaffe per innbygger per dag
Kilde: Statistisk Sentralbyrå

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
IMG_5145 IMG_5145