Patentstyret velger Valle Vision
Gå tilbake

Patentstyret velger Valle Vision

11. mars 2022

Patentstyret har signert leiekontrakt på i underkant av 4.000 kvm i nybygget Valle Vision på Valle ved Helsfyr, dit det flytter sine 245 ansatte fra Sandakerveien 64 i 2024.

Dette melder UNION, som også skriver at Patentstyret skal leie kontorer i 12, 13 og 14 etasje samt lager i nybygget.

– ­Vi gleder oss til å flytte inn i Valle Vision i 2024 og få møte kunder og samarbeidspartnere i helt nye flotte lokaler. Valle Vision ble valgt etter en grundig prosess, hvor vi har fått innfridd våre ønsker og behov knyttet til tilgjengelighet, bærekraft, fleksibilitet og økonomi, sier Patentstyrets direktør Kathrine Myhre.

Les også: «Leier 20.000 kvm på Bryn og Helsfyr»

Myhre legger til at Patentstyret er kjent for et godt arbeidsmiljø, og at de sammen med ansatte frem til flytting skal sammen utforme sin nye arbeidsplass. – Dette er en unik mulighet til å få lokaler som er mer besøksvennlige, digitalt tilpasset og som gir energi og arbeidsglede, sier hun.

Patentstyret er den andre leietakeren som har signert leiekontrakt i Valle Vision, der Statens Vegvesen skal flytte inn i 3-7 etasje.

Les også: «Leier 8000 kvm i nytt bygg ved Helsfyr»

– Vi er glade for at en så viktig statlig aktør innen innovasjon og verdiskapning i Norge velger Valle. Det er gledelig at vi har løst behovene til Patentstyret for fremtidens kontor. Vi ser frem til å ønske alle ansatte velkommen som kunde hos UNION og på Valle i 2024, sier Lars Erik Wogsted, forvalter UNION Eiendomskapital.

Om Valle Vision

Valle Vision er det tredje byggetrinnet av i alt fire på Valle. Bygget består av 14 kontoretasjer med blant annet restaurant, kaffebar, møteromssenter, fleksibelt kontorareal og gym- og garderobefasiliteter. Bygget skal være fremtidsrettet, funksjonelt og klimasmart med en unik arkitektur. Valle Vision blir et av Oslos mest moderne kontorbygg og blir sertifisert BREEM- NOR excellent. Les mer om bygget her.

Et UNION prosjekt
UNION Eiendomskapital sitt value-add fond, UREF II kjøpte Valle-prosjektet av NCC Property Development Norge i 2019. UNION Norsk Næringsmegling håndterer utleie for hele prosjektet. Det er nå ca. 7500 kvm gjenværende ledige kontorlokaler i eiendommen. Valle Wood og Valle View er allerede fylt opp.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email