OsloHelsestudio utvider – holder «åpent hus i uke 35»
Gå tilbake

OsloHelsestudio utvider – holder «åpent hus i uke 35»

27. august 2022

OsloHelsestudio på Fyrstikktorget på Helsfyr åpnet i november og tilbyr trening, rehabilitering og ulike typer behandlinger. Nå er lokalene og tilbudet utvidet – og uken 29. august – 3. september blir det «åpent hus» med fri adgang til nye gruppetimer, samt mulighet for booking av egentrening.

– Vårt motto er «Eksklusivitet for alle,» og i bunnen av konseptet ligger en misjon om å bidra til å fremme folkehelse,
sier Anethe Toth i Oslohelsestudio.

– Vi er opptatt av å gi noe ekstra til alle våre medlemmer, kunder, pasienter, kursdeltakere, samarbeidspartnere og også de som jobber for oss opplevelsen av «noe mer». Vi jobber tett med våre medlemmer og kunder i den ytterligere utvidelsen av konseptet for å skreddersy tilbudet slik at det treffer behovet i nærområdet.

Egentrening, PT og gruppetrening

OsloHelsestudio tilbyr både egentrening, trening med PT og gruppetrening. Som medlem kan du trene på egenhånd ved å booke privat treningsrom eller i nye lokaler for trening i åpent, felles landskap. Antall medlemmer er begrenset for å sikre nødvendig kapasitet og kvalitet, men det er fortsatt ledige plasser for egentrening i lokalene. Og nå åpnes det også for gruppetimemedlemskap.

«Åpent hus og nye tilbud»

OsloHelsestudio har nylig utvidet lokalene og tilbudet, og holder «åpent hus» i uke 35 (29. august – 3. september). – Da er det fri tilgang på nye gruppetimer, i første omgang innen yoga og styrke. Fra uke 36 begynner vi med kurs i Gravidyoga, mamma og baby-yoga og Styrke for mamma & baby, sier Anethe.

Trening under og etter graviditet
OsloHelsestudio tilbyr trening under og etter graviditet med spesialiserte trenere. Trenerne har ifølge Anethe flere års erfaring og hjulpet mammaer i flere år med å holde seg i aktivitet under og etter svangerskapet.

– Mange har spørsmål rundt trening under graviditet, og kroppene våre endrer seg i de ulike trimestrene. Vi tilbyr tilpasset veiledning, og våre ansatte har lang fartstid med opptrening etter en graviditet og fødsel, sier Anethe. – Vårt tverrfaglige tilbud skal kunne støtte både mamma og baby med god oppfølging under og etter graviditeten.

Rehabilitering

Treningsstudioets personlige trenere har flere års erfaring i bransjen og er i tillegg terapeuter som kan bistå tverrfaglig med både opptrening, rehabilitering og behandling for å kunne skreddersy den beste oppfølgingen for hvert medlem.

– Vi tilbyr også rehabiliterende trening for ulike sykdomsgrupper og opptrening etter skader, trening under og etter graviditet, yoga, livsstilsendring, kostholdsveiledning og trening for eldre, sier Anethe.

Livsstilsendring og kostholdsveiledning

– En livsstilsendring betyr en varig endring som skapes over tid. Livet byr på flere opp- og nedturer og vi er her på veien sammen med deg for å skape en varig livsstilsendring. Vi tar oss tid med å bli kjent med deg og alle samarbeid starter med en kostnadsfri samtale, sier Anethe.

Trening for bedrifter

OsloHelsestudio tilbyr i tillegg både bedriftsmassasje, osteopati, ernæringsfaglig kompetanse og trening en til en eller i gruppe, enten i bedriftens lokaler eller egne lokaler på Fyrstikktorget.

Kilde og bilder: Oslo Helsestudio

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email