Oslobygg KF valgte nybygg på Helsfyr som nytt hovedkontor
Gå tilbake

Oslobygg KF valgte nybygg på Helsfyr som nytt hovedkontor

28. juni 2023

Oslobygg KF har inngått leiekontrakt med BundeEiendom om nye kontorlokaler i nybygget Grenseveien 82 på Helsfyr. Eiendomsforetaket med over 650 medarbeidere flytter inn i nybygget høsten 2024.

Oslobygg er en av landets største byggherrer og eiendomsforvaltere, og eies av Oslo kommune. Siden etableringen i 2021 har foretaket hatt kontorlokaler fordelt på to lokasjoner. Nå er det vedtatt av Oslo bystyre at Oslobygg skal samlokaliseres i Grenseveien 82, et nytt bygg på Helsfyr, som er godt tilpasset både den enkelte ansatte og Oslobygg som organisasjon.

-I arbeidet med å finne nye, felles lokaler har vi vektlagt de ansattes innspill om å legge til rette for samhandling og erfaringsutveksling. For et nytt foretak som Oslobygg er det særskilt viktig med lokaler som bidrar til sosialt felleskap, og som fremmer felles kultur. I utvelgelsen har vi vektlagt areal- og miljøeffektive lokaler, som samtidig sikrer gode arbeidsfasiliteter for de ansatte. Grenseveien 82 svarer godt ut på alt dette. Vi gleder oss stort til å flytte inn, sier administrerende direktør i Oslobygg KF, Eli Grimsby, i en pressemelding.

Nytt kontorbygg med sterk miljøprofil

Kontorbygget i Grenseveien 82, også kalt Helsfyret, er fortsatt i byggefase, men vil være ferdigstilt og klart til innflytning høsten 2024. BundeEiendom utvikler bygget, som vil bli BREEAM NOR-klassifisert som “Excellent”.

-Det er ikke hver dag vi signerer en så stor avtale. Vi er stolte og ydmyke over at Oslobygg valgte vårt prosjekt til sitt nye hovedkontor på Helsfyr. Vi ser frem til et langt og godt samarbeid i årene som kommer, og gleder oss til å ønske Oslobygg velkommen til et flott og moderne kontorbygg, sier styreleder i BundeGruppen, Odd-Erik Bunde.

BundeGruppen har utviklet og bygget en rekke eiendommer i Bryn-Helsfyr-området gjennom årene – og har selv vært lokalisert her i en årrekke.

Oslobygg KF er Oslo kommunes eiendomsforetak. Foretaket er en sammenslåing av tidligere Omsorgsbygg, Undervisningsbygg og Kultur- og idrettsbygg, samt utbyggingsvirksomheten til Boligbygg.


Bilder:

– Illustrasjon av de nye kontorlokalene til Oslobygg KF i nybygget Grenseveien 82 på Helsfyr. Opphavsrett: BundeEiendom
– Bilde fra signering: Eli Grimsby, administrerende direktør i Oslobygg KF, og Odd-Erik Bunde, styreleder i BundeGruppen. Opphavsrett: Oslobygg KF
Share on
Facebook Twitter Linkedin Email