Oslo kommune velger HP og Dropzone
Gå tilbake

Oslo kommune velger HP og Dropzone

24. oktober 2007

Oslo, 15. oktober 2007 – Oslo kommune har inngått en miljøvennlig skriveravtale med HP og Dropzone til en verdi av 14 millioner kroner.

Avtalen som nå er undertegnet mellom Oslo kommune og Dropzone på leveranse av HP-skrivere er verdt 14 millioner kroner over to år. I tillegg følger det med en opsjon på ett pluss ett år. Leveransen dreier seg både om farge- og sort/hvitt skrivere, fra personlige blekkskrivere til store nettverkslasere. I sine vurderinger levnet kommunen liten tvil om at Dropzone og HP leverte det beste tilbudet både på pris og miljø:

– Avtalen med HP og Dropzone gjør at Oslo kommune sparer masse tid og bestrebelser. De hadde de beste betingelsene, og var best både på pris og miljøhensyn. Vi har høye miljøkrav i forhold til støy, returordninger og resirkulering av emballasje. Forbruk av strøm både i hvilemodus og ved utskrifter er også viktig for oss, forteller Jasenko Redzic senior innkjøpsansvarlig i Oslo kommune.

– Dette er nok den største avtalen som det er mulig å gjøre på skrivere i det norske forretningsmarkedet. Det er svært hyggelig å høre at Oslo kommune mener våre skrivere både er best på pris og det mest miljøvennlige valget, sier Trygve Daae, salgsansvarlig for skrivere i offentlig sektor hos HP på Bryn-Helsfyr.

– Rammeavtalen med Oslo kommune viser at vår satsing mot de største kundene lykkes. Dropzone har alltid hatt et godt fotfeste i SMB-markedet, men i den senere tid har vi også inngått rammeavtaler med flere av de virkelig store kundene. Ekstra hyggelig er det at avtalen med Oslo Kommune er basert på produkter fra HP som er vår største partner, sier Øystein Aschim, kundeansvarlig mot Oslo Kommune i Dropzone ASA.

Når undervisningsetaten med sine 185 skoler blir en del av avtalen neste sommer vil alle etater og kontorer i kommunen være involvert. I følge Oslo kommune regner de med 3-5 fem års levetid på sine skrivere. I løpet av de neste to årene skal dermed trolig rundt 2.000 kommunale skrivere byttes ut.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email