Oslo Areal styrker Bryn-Helsfyr-prosjektet
Gå tilbake

Oslo Areal styrker Bryn-Helsfyr-prosjektet

6. april 2010

Bryn-Helsfyr-prosjektet, et langsiktig samarbeid om felles identitetsbygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet, styrker deltakermassen med enda en sentral eiendomsaktør. Sist ankomne deltaker er Oslo Areal, som blant annet forvalter over 27.000 kvm næringseiendom på Bryn-Helsfyr, fordelt på eiendommene Grensesvingen 7 og Østensjøveien 39/41.

Grensesvingen 7 og Østensjøveien 39/41 er to meget sentralt beliggende kontorbygg på henholdsvis 20.422 og 6.783 kvm, begge med normalt god standard. Noen av dagens leietakere er DnB NOR, Netledger, Astra Telecom Norway og Handelsbanken.

Bryn-Helsfyr-prosjektet meldte om Vital Eiendom og P.S. Eiendom som nye deltakere i fjor høst. Med Oslo Areal med på laget har prosjektet 18 av de største eiendomsaktørene, som samlet eier eller forvalter over 350.000 kvm kontorlokaler i området, som deltakere. De andre deltakerne er Bryn Eiendom, Sparebank1 Gruppen, Entra Eiendom, Jotne Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, SAAS Eiendom, NCC Property Development, Sektor Eiendomspartner, NAF, Brødrene Jensen, Jahre Eiendom, Gasmann Eiendom og Sigellen.

Oslo Areal ønskes velkommen av Per Lundquist i Sandia Gruppen, som er koordinator og talsmann for prosjektet. – En stor, langsiktig og stabil deltakermasse er en viktig suksessfaktor, og vi er alltid glade for å få nye deltakere med oss. Dette gir ytterligere pondus og styrke i arbeidet med å kommunisere Bryn-Helsfyr-området og dets fortinn tydelig og enhetlig, sier han.

Oslo Areal AS er et 100 prosent eiet datterskap av Gjensidige Forsikring BA. Selskapets oppgave er å ivareta Gjensidige Forsikrings allokering av forvaltningskapital til eiendomsinvesteringer i Norge og eventuelt Norden og Baltikum. Eiendomsinvesteringene er i dag i det vesentlige fordelt på kontoreiendommer og kjøpesentereiendommer i Norge.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email