Storsatsing og fornyelse på Bryn Senter
Gå tilbake

Storsatsing og fornyelse på Bryn Senter

13. januar 2020

Ombygging, oppussing, oppgradering og nye butikker i kjøpesenteret – og ny identitet for helsebygget. Bryn Senter har startet året med en storsatsing på enda bedre kundeopplevelser.

– Hele Bryn-Helsfyr og resten av nærområdet vårt gjennomgår for tiden en spennende og positiv utvikling og modernisering – og det flytter stadig inn flere nye virksomheter og beboere. Vi jobber kontinuerlig med forbedring og fornyelse hos oss også – og nå var tiden moden for å ta et skikkelig løft, sier senterleder Sasha Ytternes.

Innvendig og utvendig fornyelse

Det omfattende fornyelsesprosjektet er i gang, og senterets kunder og besøkende kan glede seg til en ny og enda bedre opplevelse denne våren.

En innvendig omstrukturering av plan 1 og flytting av hovedinngangen skal endre flyten i fellesarealene og skape bedre dynamikk mellom butikkenes shopfronter. Samtidig skal nye rulletrapper mellom plan 1 og 2 gjøre kundereisen enklere.

Utvendig vil det estetiske inntrykket av senteret endres ved at deler av fasaden oppgraderes, og både fasaden, kjørebanen og området inn mot parkeringshuset får ny skilting.

Det nye interiøret på Bryn Senter er tegnet av Radius Design. Senteret får nye fliser i fellesarealene, og samtlige overflater skal males og kles med treverk. Butikkenes shopfronter vil få et nytt og dusere uttrykk med varme fargetoner. Oppgraderingene forventes å være ferdig til mai 2020.

Nye butikker

Senteret får også noen nye butikker. Blant annet flytter MIX, som ifølge senterlederen har vært etterspurt av mange kunder, inn i 2. etasje.

Clas Ohlson-butikken blir noe nedskallert, men alle varer som evt ikke finnes i butikk vil kunne bestilles på nett og i butikk for så å hentes i butikken.

Blomsterbutikken Floriss vil fra mandag 20. januar få en ny og midlertidig plassering vis-a-vis dagens butikk, mens den venter på nye, flotte lokaler – og således være i full drift i hele oppussingsperioden.

Bussholdeplassen rett utenfor senteret står i byggeperioden der taxiene stod til venstre for hovedinngangen, mens taxiholdeplassen bare flyttes noen meter.

Mandagskupp i oppussingsperioden

– I forbindelse med oppussingen kjører vi en kampanje som heter MANDAGSKUPPET – hvor utvalgte butikker vil ha et eget supergodt tilbud en mandag hver i perioden. Følg oss på sosiale medier for å se hvilken butikk som neste mandag vil ha et superbra tilbud, sier Ytternes, som presiserer at hvert tilbud kun gjelder den aktuelle mandagen.

Helsebygget får ny identitet

BRYN HELSE er det nye navnet på Helsebygget – som samtidig har fått en ny og flott logo. I denne delen av senteret finner du ikke bare et bredt spekter helsetjenester, herunder fastleger, fysioterapeuter, tannleger, røntgeninstitutt og mye mer. Nylig åpnet Evo Bryn – et stort, flott og moderne treningssenter, i 6. etasje.

Miljøfokus

Bryn Senter har lenge vært opptatt av miljø. Siden 2011 har det vært sertifisert som Miljøfyrtårn, et sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar.

– Gjennom dette samarbeidet har vi blant annet forbedret kildesorteringen, redusert strømkostnader og jobbet tett med leietakerne våre for å nå målene som blir satt, sier Ytternes.

I fjor vant senteret den interne prisen blant alle Scala Eiendoms kjøpesentre for den best gjennomførte kampanjen for å «fange strømtyver», altså redusere unødvendig bruk av strøm på senteret etter stengetid.

– Naturligvis er vi nøye med å etterleve miljøkravene også i forbindelse med ombyggingen vi gjør i disse dager, både med tanke på energisparing ved bruk av ledlys og materialvalg, avslutter Ytternes.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Evo Bryn Evo Bryn