Opplev Fujitsus mobilutstilling på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Opplev Fujitsus mobilutstilling på Bryn-Helsfyr

6. september 2012

Mandag 10. september kan du få med deg Fujitsus mobile utstilling utenfor selskapets hovedinngang i Østensjøveien 32 på Bryn-Helsfyr.

I september fyller Fujitsu lastebilen full med produkter og reiser landet rundt slik at alle skal få muligheten til å se, ta og føle på de nyeste PC’ene og nettbrettene. De viser frem Zero Client, FUTRO tynn klient, STYLISTIC nettbrett, ESPRIMO stasjonære PC-er, CELSIUS arbeidsstasjon og LIFEBOOK bærbare PC-er og Ultrabooks. Med andre ord, noe for en hver smak!

Utstillingen er åpen kl. 10 – 13 så, meld deg på senest 6. september via mail til salg@ts.fujitsu.com – og inviter gjerne med deg dine kunder.

Fujitsu ber deg tenke deg en arbeidsplass med endeløse muligheter og som er klargjort for framtidens utfordringer. Og spør om du er klar for en ny og innovativ hverdag der du jobber.

«Hos Fujitsu er ikke innovasjonene laget for å skille seg ut fra de teknologiske nyvinningene, men for å hjelpe dem med å oppnå sine mål om produktivitet, bærekraft, brukervennlighet og sikkerhet, på den raskeste og mest økonomiske måten», skriver selskapet i invitasjonen.

Påmelding til salg@ts.fujitsu.com senest 6.9.
PS: Det loves også servering av forfriskninger!

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Fujitsu Norge, Bryn-Helsfyr Fujitsu Norge, Bryn-Helsfyr F F