OneStop Reporting vokser videre: Ansetter seks nye
Gå tilbake

OneStop Reporting vokser videre: Ansetter seks nye

22. juni 2018

Programvareleverandøren OneStop Reporting i Østensjøveien 32 på Bryn utvider teamet med ytterligere seks nye kolleger og teller nå 40 ansatte.

– Ansettelsene kommer som følge av økt aktivitet, og vil styrke vår posisjon i markedet. Deres kompetanse bidrar til å styrke vårt eksisterende team av erfarne og dyktige medarbeidere, sier Morten Tønsberg, daglig leder.

OneStop Reporting utvikler og selger programvare for Business Intelligence, et område som blir stadig viktigere i bedrifters konkurransepregede hverdag. Selskapet økte i perioden fra 2012 til 2016 omsetningen fra 17,8 til hele 44,6 millioner, og har vært anerkjent som Gaselle-bedrift fem år på rad.

Seks nye ansatte

Nå får Bryn-Helsfyr-selskapet seks nye ansatte, som i følge en pressemelding har følgende bakgrunn og kvalifikasjoner.

Amila Kahvedzic (26) Supportkonsulent. Amila holder en Bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon fra Handelshøyskolen BI og skal nå i år gjennomføre sin MBA fra Edinburgh Business School. Hun har tidligere lang erfaring innenfor kundeservice og skal nå være med å styrke supportteamet som Supportkonsulent. Amila ser frem til å være del av OneStop Reporting og deres utvikling videre. – Det å kunne være en del av og bidra til et selskap som stadig er i utvikling og ekspanderer, er veldig spennende og lærerikt, sier hun.

Åshild Barkved Støylen (44) Dokumentasjonsansvarlig. Åshild er utdannet journalist og har en meget bred erfaring med utvikling og produksjon av teknisk dokumentasjon for programvarer og applikasjoner. Hun har arbeidserfaringer som Technical Communication Specialist og Technical Writer fra bedrifter som Schlumberger og Yara International. Åshild vil jobbe med å lage god og oversiktlig brukerdokumentasjon og sertifiseringsprogrammer for OneStop Reporting brukere. – Jeg gleder meg også til å være med på å bygge opp et e-opplæringsprogram for OneStop Reporting. Totalt sett skal jeg gjøre mitt ytterste for å bidra til å gjøre OSR til et enda bedre produkt og sørge for gode opplevelser for våre kunder. Mitt mål er å utruste brukerne våre med kunnskap slik at hver enkelt kunde kan utnytte OSR optimalt. Mest av alt ser jeg fram til å bli bedre kjent med dette hyggelige, energiske og inspirerende teamet, sier Åshild.

Ola Rygnestad Waagaard (27) Content Engineer. Ola Skal styrke Content-teamet til OneStop Reporting og skal jobbe som Innholdsprodusent. Han vil primært jobbe med å utvikle standardmodeller og innhold til løsningene. Ola er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Ola har tidligere (2014) startet opp et nytt treningssenter i Moss under Mudo franchisen hvor han jobbet frem til Februar 2018. Her jobbet han primært med økonomistyring og forretningsutvikling. – Jeg ser frem til å bli godt kjent med OneStop Reporting sine produkter og hyggelige kolleger. I første omgang håper jeg å kunne produsere mange gode standardrapporter i rapporteringsportalen for en rekke ulike ERP systemer, sier Ola.

Håkon Haslestad (25) Økonomikonsulent. Håkon skal jobbe som Økonomikonsulent og vil bidra med å bygge tekniske rapportmodeller for kunder. Håkon har sin Bachelor i Økonomi og Administrasjon fra Høgskolen i Innlandet (INN) og har arbeidserfaring som regnskapsmedarbeider. Håkon ser frem til å tilrettelegge løsninger for OneStop Reporting sin brede kundeportefølje. – Jeg gleder meg til å jobbe med engasjerte kollegaer mot et felles mål, å gi våre kunder komplett tallherredømme, sier Håkon.

Magnus Hjelseth Sunde (26) Konsulent. Magnus kommer rett fra skolebenken og er utdannet Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH). Hos OneStop Reporting vil Magnus jobbe med implementering av OneStop Reporting produktene som konsulent. – Jeg ser frem til å bli kjent med hele teamet som utgjør OneStop Reporting. Videre gleder jeg meg til å benytte kunnskapen min fra skolebenken, og håper denne kommer til gode for å nå målet om å levere den ultimate løsningen for rapportering, budsjettering og analyse, sier Magnus.

Peder Paulik (26) Konsulent. Hos OneStop Reporting vil Peder jobbe med å bygge rapporter og budsjetter, samt å støtte våre kunder i deres rapporteringsprosesser som Konsulent. Peder har 3-års arbeidserfaring fra økonomiavdelingen til Deloitte. Her jobbet han med bedriftens ERP system, samt rapportering og utvikling av rapporter internt i Deloitte. – Jeg ser frem til å jobbe med OneStop Reporting sine produkter og utvikle meg innenfor disse slik at jeg kan bidra ut mot kunder. I tillegg ser jeg på OneStop Reporting som en innovativ bedrift som jeg tror har et veldig kreativt arbeidsmiljø som finner gode løsninger, sier Peder.

Personbilde: (Fra venstre, foran) Åshild Barkved Støylen og Amila Kahvedzic. (Fra venstre, bak) Peder Paulik, Håkon Haslestad, Ola Rygnestad Waagaard og Magnus Hjelseth Sunde. (Foto: OneStop Reporting)

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Østensjøveien 32 Østensjøveien 32