Områdeveteran feirer 25-årsjubileum
Gå tilbake

Områdeveteran feirer 25-årsjubileum

16. mai 2011

– Vi har holdt til på Bryn-Helsfyr i 20 år, og planlegger 20 nye, sier Franke Sjøberg, gründer og daglig leder i Franke Sjøberg AS, som i år feirer 25-årsjubileum.

Franke Sjøberg AS har siden 1986 utviklet en unik sekretær- og sentralbordtjeneste som har gitt både norske og internasjonale selskaper økt tilgjengelighet og pålitelighet. I dag er Franke Sjøberg AS et av landets ledende selskaper innen sitt felt, og kan med stor grunn feire et kvart århundre som suksessrikt selskap. De tolv ansatte har tilhold i Nils Hansens vei 20 på det populære næringsområdet Bryn-Helsfyr i Oslo.

Franke Sjøberg AS er inne i en god utvikling og behovet for selskapets tjenester er stort. Ny teknologi og nye arbeidsmetoder gjør at tre av fire telefonhenvendelser går gjennom andre kanaler enn bedrifters sentralbord, eksempelvis direkte innvalg, mobiltelefon, SMS eller mail. Dermed har antallet innkommende telefoner etter hvert blitt så lavt at det verken er lønnsomt eller ønskelig og ha egen stilling på sentralbordet.

– Derfor har vi gjennom 25 år utviklet vår kompetanse, til nettopp å bli kundens profesjonelle ”ansikt” på telefonen. Våre sekretærer er rimeligere, kjappere og er et gunstig og pålitelig valg for de fleste selskaper, sier Franke Sjøberg.

Hos Franke Sjøberg AS står kundene i fokus, og de opererer etter en visjon hvor gårsdagens kundebehandling handlet om teknologi og tilgjengelighet, mens i morgendagens kundebehandling er det vel så viktig med de menneskelige relasjonene.

25-årsjubileumet ble nylig feiret med marsipankake fra Bryn Senter, og Franke Sjøberg holdt innlegg om selskapets høydepunkter og mimret med de ansatte. Flere av sekretærene har vært i selskapet i over 15 år.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Allejentene_300dpi Allejentene_300dpi