Nytt serveringsted åpner dørene 1. desember
Gå tilbake

Nytt serveringsted åpner dørene 1. desember

29. november 2018

Nå har du enda en grunn til å legge turen innom Bryn Senter, enten du skal julehandle, besøke Helsebygget eller gjøre ærend i lunsjen.

Lørdag 1. desember åpner nemlig Baker Nordby i Bryn Senter, nærmere bestemt på plan 3 mellom Bryn Sport og Helsebygg-utgangen.

– Vi er veldig glade for å få Baker Nordby til senteret, og gleder oss til åpningen lørdag 1. desember. Dette blir et fint og hyggelig supplement til det brede tilbudet vårt, sier senterleder Sasha Ytternes.

Baker Nordby gleder seg også til å åpne dørene for publikum – og markerer dette ved å dele ut 500 minibrød til de første kundene som kommer innom.

Om Baker Nordby

Baker Nordby har vært eid av samme familie i fire generasjoner, og har i over hundre år rullet ut boller og annen bakst bakt på gamle familieoppskrifter. ​Det hele startet med Karl P. Nordby, som begynte som brød-kjører og senere ble bakermester.  ​

​I dag er det en bedrift med rundt 80 personer sysselsatt i salg, 10 bakere og konditorer i produksjonen – i tillegg til noen som jobber på kontoret.

«Vi er et lite bakeri som starter produksjonen av boller og brød klokken tre om morgenen slik at alle våre 10 butikker rundt om i Oslo, Akershus og Buskerud får levert ferske bakervarer hver dag», skriver selskapet på sine websider.

«Fra jord til bord

Og bakeriets bakefilosofi vil trolig friste mange;

«Baker Nordby har røtter i naturen. Den gode baksten starter med de gode råvarene. Korn i kakene, melk i muffinsene og fløte i fyllet. Rett og slett fra jord til bord. Slik vi bakte i 1908, og slik vi baker i dag. Vi har alltid konsentrert oss om deig – for at du skal få den beste baksten.

En bakemesters kunst ligger i detaljene. Selv om mye har forandret seg siden vi satte den første deigen på Tøyen i 1908, lever familiens tradisjoner videre. For å gjenspeile vårt rotfeste i de naturlige råvarene har vi hentet naturen inn i bakeriene våre. Fargene, luktene og ikke minst smakene skal vitne om vår kjærlighet for den gode, naturlige baksten».

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email