Nytt sosialt samlingssted ved Fyrstikktorget!
Gå tilbake

Nytt sosialt samlingssted ved Fyrstikktorget!

14. januar 2016

Med åpningen av Brick Lane Café ved Fyrstikktorget har alle på Bryn-Helsfyr fått et nytt og spennende sosialt samlingspunkt.

På hjørnet av Grensesvingen 7 ved Fyrstikktorget har det dukket opp noe nytt – nemlig Brick Lane Café. Foruten café med snacks, lunsjretter og knallgod kaffe har de bar med  spennende cocktails. Men de kan også tilby bartenderskole, firmaarrangementer og events (mer om dette finner du her).

Så hvorfor ikke svinge innom for en kaffe eller lunsj mellom kl. 07.45 og 17.00 mandag-fredag. Eller en hyggelig after work-samling med venner og kolleger i baren – som er åpen for dette fredager kl. 15.00-22.00. Mer om stedet, hva de tilbyr og åpningstider på deres Facebookside; http://on.fb.me/1Q04Rux

Åpningen av den nye kafeen er også kronen på verket for Oslo Areals ‘Excellent -prosjekt’ der Grensesvingen 7, foruten å forbedre de urbane kvalitetene i området, har fått utmerkelsen BREEAM NOR Excellent, blitt nominert til Oslo bys arkitekturpris, og er tildelt Futurebuilt prisen.

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Åpningstider Åpningstider