Nytt om navn i HP
Gå tilbake

Nytt om navn i HP

16. januar 2008

Ny markedssjef for TSG

Chris Kirkemo (32) har tatt over som markedssjef i teknologi- og løsningsdivisjonen (TSG) i Hewlett-Packard Norge (HP), heter det i en pressemelding fra selskapet.

– HP setter kunden i høysetet og måler jevnlig effekt og tilfredshet. Måling av effekt vil også være et viktig fokus på markedsføringssiden, og her er det nok litt å hente selv om HP har kommet et stykke i forhold til andre selskaper, sier Kirkemo.

HP har tradisjonelt vært stor på markedsføring av produkter, mens løsnings- og tjenestesiden ikke har kommet like tydelig frem.

– Det er derfor viktig for meg at vi markerer HP sterkere som løsningsleverandør. Vi leverer programvare og tjenester som er ytterst forretningskritisk til store deler av det norske markedet, og dette ønsker vi å synliggjøre bedre også markedsmessig, sier den nye markedssjefen.

Før Chris Kirkemo tok over markedsansvaret i teknologi- og løsningsdivisjonen i HP Norge, jobbet han som markedsansvarlig for løsningene til HP. Han startet i HP i 1999 og har hovedsakelig jobbet innenfor salg, blant annet over fem år som selger av tjenester for HP sin service- og konsulentavdeling. Kirkemo er utdannet i internasjonal markedsføring fra Norges Markedshøyskole (BI).

Ny ansvarlig for HPs storkunder

Samtidig har Helge Fjelberg (38) trådt inn i stillingen som salgssjef for storkunder.

– Jeg visste relativt godt hva jeg gikk til, sier Helge Fjelberg som jobbet med salg til HPs storkunder i syv år før han formelt tok over som salgssjef for storkundesegmentet.

Han har så vidt startet på det som kan bli en lang lederkarriere hos Norges største IT-leverandør. I HP er det tradisjon for å bli lenge.

Fjelberg er utdannet Diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI. Han startet i IT-bransjen i 1994 og jobbet fem år som kundeansvarlig i Skrivervik Data før han begynte som selger i avdelingen han nå leder.

– Vi selger IT-løsninger som legger til rette for at kundene våre kan ta viktige forretningsbeslutninger raskere. Kundene forteller oss at kjapp tilgang til viktig og relevant informasjon for forretningssiden er helt vesentlig for at de skal kunne øke sin konkurransekraft og omstillingsevne. Det er moro å hjelpe våre kunder med dette, og på denne måten forsterkes også HP og våre partneres posisjon som den foretrukne IT-rådgiveren i markedet, sier den nye salgssjefen.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email