Nytt monohodesett for frontlinjeansatte
Gå tilbake

Nytt monohodesett for frontlinjeansatte

18. oktober 2022

Jabra med norgeskontor på Bryn lanserer sitt første produkt i sin nye Perform-serie. Perform 45 er utviklet for at frontlinjeansatte kan jobbe mer digitalt og effektivt.

Monohodesettet har Push-to-Talk-knapp og Face2Face-funksjon som gir øyeblikkelig tilgang til kollegaer og full oppmerksomhet på kunden.

Ifølge en pressemelding viser undersøkelser at mange frontlinjeansatte synes de mangler riktig teknologi og tilgang til informasjon for å utføre jobben effektivt.

«Det nye diskrete Bluetooth®-monohodesettet imøtekommer dette med kompakt design og Push-to-Talk (PTT)-knapp. PTT fungerer som en walkie talkie uten at man trenger å bruke mobilen. Et knappetrykk på hodesettet gir øyeblikkelig tilgang til kollegaer for rask respons på spørsmål og utfordringer, noe som bidrar til økt kundetilfredshet», skriver Jabra.

Færrest mulig knappetrykk og intuitive knappeplasseringer er også viktig for ansatte som beveger seg mye, eksempelvis mellom butikklokalet og varelageret. Med PPT-knapp på hodesettet kan hastespørsmål besvares og utfordringer løses raskt. PTT-funksjonen er unik i en hodesettformfaktor og gjør at ansatte blir mer produktive.

PTT-knappen skal fungere rett ut av esken med ledende plattformer som Microsoft Teams Walkie Talkie og Zebra Workforce Connect. Den kan også integreres med virksomheters andre foretrukne plattformer ved hjelp av Jabra SDK. Virksomheter kan bruke administrasjonsprogramvaren Jabra Xpress for å holde oversikt, oppdatere og skreddersy alle enhetene.

Støy er ifølge Jabra en konstant utfordring for mange frontlinjeansatte. Jabra Perform 45 har derfor en avansert mikrofon med ultrastøyfjerning som fjerner opptil 80 prosent av bakgrunnsstøyen. Høyttaleren er optimalisert for stemmeklarhet i begge ender.

I tillegg bidrar Face2Face-funksjonen i hodesettet til at kunder alltid har den ansattes fulle oppmerksomhet. Funksjonen aktiveres ved å løfte mikrofonarmen til vertikal posisjon for at all innkommende lyd går i stillemodus.

Jabra Perform 45 veier kun 18 gram, er svært komfortabelt og passer både høyre og venstre øre. Hodesettet leveres med medfølgende EarGel™ i ulike størrelser.

Nøkkelspesifikasjoner:

– Kompakt og diskret design med lav vekt – Heldagskomfort og presentabelt design overfor kunder. Enkel å holde ren og IP54-klassifisert beskyttelse mot støv og vann.
– 80% støykansellerende mikrofon og krystallklar lyd
– Push-to-Talk – Øyeblikkelig kommunikasjon med kollegaer
– Enkelt oppsett og intuitiv bruk
– Lang batteritid og rekkevidde – opptil 20 timer Push-to-Talk-bruk eller opptil 8 timer samtaler. Trådløs rekkevidde på opptil 100 meter. Universal USB-C-lading og kompatibel med 5-Bay ladestativ.
– Bevegelig mikrofonarm – Kan settes i lydløsmodus øyeblikkelig for økt fokus på kundene
– Skreddersøm og administrasjon av alle enheter – via Jabra Direct og Xpress

Jabra Perform 45 er tilgjengelig i salg til en veiledende utsalgspris på kr. 1370 eks. mva.


Kilde og bilder: Jabra

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email