Nytt landemerke på Bryn-Helsfyr nærmer seg ferdigstilt
Gå tilbake

Nytt landemerke på Bryn-Helsfyr nærmer seg ferdigstilt

1. februar 2010

Helsfyr Atrium, det nye arkitektoniske landemerket på næringsområdet Bryn-Helsfyr i Oslo, får sine første leietakere i hus i april i år. Den siste tiden har Network Norway, AstraZeneca, Philips Norge, NetPrint og Sektor EiendomsPartner tegnet avtaler om leie i det nye signalbygget, som etter dette byr på 4.800 kvm ledige kontorlokaler.

Helsfyr Atrium ligger sentralt og synlig plassert nær krysset mellom E6/Ring 3 og Strømsveien og er tegnet av Lund & Slaatto Arkitekter AS. Det nye signalbygget er på 38.000 kvadratmeter, hvorav 28.000 kvm er kontorer. Helsfyr Atrium ferdigstilles i første halvår 2010 og de første innflyttingene skjer i april. Prosjektet er et av mange større utviklingsprosjekter på Bryn-Helsfyr de siste årene, som sammen har bidratt til økt oppmerksomhet og interesse for dette næringsområdet.

Interessen for Helsfyr Atrium er betydelig, og den siste tiden har Network Norway, AstraZeneca, Philips Norge, NetPrint og Sektor EiendomsPartner inngått avtaler om leie av henholdsvis 2.600, 1.100, 870, 830 og 630 kvm kontorlokaler i bygget. Sistnevnte har stått for utviklingen av prosjektet, og har nå ansvar for utleie og ferdigstillelse sammen med AF Gruppen. AF Gruppen har tidligere inngått leieavtale på 17.000 kvm, hvorav en etasje er fremutleiet til Spartacus Forvaltning. Det gjenstår dermed 4.800 kvm for utleie, noe Sektor EiendomsPartner har som mål å fylle opp før året er omme.

– Sentral beliggenhet, spennende arkitektur og et omkringliggende parkanlegg gjør Helsfyr Atrium til noe helt spesielt. De ledige lokalene er godt egnet for brukere med behov for 1000 til 3000 kvm og vi regner med å være fullt utleid i løpet av året, sier administrerende direktør Egil Svoren i Sektor EiendomsPartner.

Helsfyr Atrium består av to bygninger på henholdsvis 8 og 14 etasjer, bundet sammen av et glassatrium. I tillegg er det totalt 360 parkeringsplasser, hvorav 276 i kjelleranlegget og de resterende utendørs.

Sektor EiendomsPartner er en av 18 deltakere i Bryn-Helsfyr-prosjektet, et langsiktig samarbeid for identitetsbygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet. De andre deltakerne er Vital Eiendom, P.S. Eiendom, Bryn Eiendom, Sparebank1 Gruppen, Entra Eiendom, Jotne Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, SAAS Eiendom, NCC Property Development, NAF, Brødrene Jensen, Jahre Eiendom, Gasmann Eiendom, Sigellen og Oslo Areal.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email