«Nytt» HCA feirer 15 år på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

«Nytt» HCA feirer 15 år på Bryn-Helsfyr

13. februar 2015

– Bryn-Helsfyr har unik tilgjengelighet via kollektivt og vei, og vi har stor glede av den umiddelbare nærheten til Oslo sentrum, sier Robert Gjelstenli i HCA Revisjon og Rådgivning.

«Vi skal gjøre en forskjell». Dette er visjonen til HCA Revisjon og Rådgivning AS (HCA), som i år feirer 15 år på Bryn-Helsfyr.

– Det høres kanskje luftig og ambisiøst ut. Men vi jobber mot dette hver eneste dag – gjennom å hjelpe mennesker og bedrifter til å realisere sine ambisjoner, skape verdier og sikre økonomisk vekst, sier Robert Gjelstenli, som er partner i revisjons- og rådgivingsselskapet.

HCA Revisjon og Rådgivning ble etablert på Kløfta i 1993 av Hans Carl Andersen, som i dag er daglig leder og partner. Den gang var firmanavnet H. C. Andersens Revisjonsbyrå.

Unik tilgjengelighet
Selskapet flyttet til Helsfyr i år 2000, og har dermed 15 års fartstid i området. Første tilholdssted var i Fyrstikkalleen 21, hvoretter vekst og plassbehov gjorde at de i 2007 flyttet kontorene til Grenseveien 97 like i nærheten.

– Bryn-Helsfyr er det etablerte kontorområdet rett øst for sentrum, og dette er og blir et effektivt sted å drive en virksomhet som vår. Området er et knutepunkt med unik tilgjengelighet via kollektivt og vei, og vi har stor glede av den umiddelbare nærheten til Oslo sentrum. Med 3000 virksomheter og 15000 kunnskapsarbeidere fra høyst ulike bransjer er det dessuten et spennende område under utvikling, sier Gjelstenli.

Ansiktsløft
Gjennom årene på Helsfyr har selskapet opplevd en jevn, positiv vekst og videreutvikling. I dag har HCA 16 ansatte, hvorav 15 er registrerte eller statsautoriserte revisorer, og det er etablert avdelingskontor i Moss.

Selskapet beskriver seg som et uavhengig revisjons- og rådgivingsselskap med et ungt og dynamisk miljø av engasjerte og kunnskapsrike rådgivere og en fleksibel selskapsstruktur.

Selskapets navn, HCA Revisjon og Rådgivning AS, er nytt av året – sammen med ny logo, profil og kommunikasjonskonseptet «Revisjon og din visjon».

Nettverk av samarbeidspartnere
HCA samarbeider med flere dyktige advokatkontorer, og har rask tilgang på juridisk kompetanse der kundens behov eller oppdragets art gjør det aktuelt.

I Grenseveien 97 er selskapet samlokalisert og deler felles resepsjon med Advokatfirmaet Hulaas AS.

– Rådgivning, revisjon og forretningsjuss henger tett sammen, og det svært verdifullt å ha gode forbindelser med dyktige advokater. Vi og våre kunder har stor nytte av samlokaliseringen med Advokatfirmaet Hulaas, og vi samarbeider tett på områder der dette er naturlig, sier Gjelstenli.

HCA er dessuten medlem i CH International – en verdensomspennende forening av revisorer, regnskapsførere, skattespesialister og forretningsrådgivere som jobber på oppdrag for små og mellomstore virksomheter over hele verden.

– Dette gir oss tilgang til dyktige rådgivere i store deler av Europa. Faglig har vi også samarbeid med Hyde Corporate Finance i London, sier Gjelstenli.

– Vi er til for å bistå regnskapsførere, bedriftseiere og økonomiansvarlige. Vi vil være den revisoren og rådgiveren som yter de beste tjenestene for at kunden kan skape verdier i sin bedrift. Vår vinnerformel er spesialisering på økonomi- og forretningsråd for mellomstore bedrifter i 22 år, et brennende engasjement for personlig service og evnen til å sette oss inn i kundens situasjon, avslutter han.

Utsiktsbilde mot Oslo sentrum: Copyright Artofhildebrevig
Øvrige bilder: HCA Revisjon og Rådgivning AS

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Copyright Artofhildebrevig (24) Copyright Artofhildebrevig (24) 2013HCA sept 122399 kr2 2013HCA sept 122399 kr2 2013HCA sept 122467 kr3 2013HCA sept 122467 kr3