Nyheter fra Fjordland
Gå tilbake

Nyheter fra Fjordland

6. februar 2012

Nye middagsvarianter, dessertfristelser og sesongvariant på yoghurt er vinterens nyheter fra Fjordland, som har hovedkontor i Brynsengveien 10 på Bryn-Helsfyr i Oslo.

Nye middager
Ifølge en pressemelding fra selskapet har det nå kommet både en ny kjøtt- og en ny fiskerett i den nye 4-minutt serien. 4 minutter er retter for de som ønsker å bruke aller kortest tid på tilbereding, men som allikevel ønsker et velbalansert og skikkelig måltid.  Norske kjøttboller av rein, storfe og svin er kjøttretten. Middagen kommer med rikelig med grønnsakstilbehør av selleri, løk, sjampinjong og gulrot og er en middag som metter skikkelig.  I tillegg lanseres en ny nøkkelhullsmiddag; torskefilet med grønnsaker, hvit saus og ris. Med denne retten er 33,3 % av Fjordlands middagsretter nøkkelhullsmerket. Begge middagene er ferdige på 4 minutter og kan nytes rett fra den serveringsklare skålen. 4 minutter passer både til lunsj og middag, og er ypperlig til overtidsmat siden en sparer oppvasken.

Endringer på gamle favoritter
Norges mest populære ferdigrett, kjøttkaker, kommer i en stor og en liten utgave. Det spises ca 1,6 mill kjøttkakemiddagerfra Fjordland årlig og mange har ifølge meldimngen etterlyst flere porsjonsstørrelse av denne retten. Det har vært et ønske om mindre porsjoner til blant annet eldre og barn, mens andre har ønsket større porsjon.

En annen av storfavorittene, svinestek, har blitt enda mer komplett. Mange har ønsket seg det tradisjonelle tilbehøret tyttebærsyltetøy inkludert i retten, og nå får de det. Kylling sweet and sour har fått mer kylling.

Ny Kos riskrem
Den populære Kos riskrem med bjørnebær får følge av en jordbærvariant. Sausen består av søte jordbær og riskremen er laget med ekte kremfløte og vanilje. Riskremen passer som et lite mellommåltid eller som dessert.Vedlagt skje gjør at den kan nytes hvor som helst.

Ny lett sesongyoghurt
Appelsin er vintersesongens favorittsmak. Appelsin kommer derfor tilbake i år igjen i en 4-pakning sammen med sitron. Yoplait dobbel 0 % passer perfekt til de som ønsker å begrense kaloriene. Yoghurten inneholder verken fett eller tilsatt sukker.

 

(Foto: Fjordland)

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email