Nye og utvidede leieavtaler på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Nye og utvidede leieavtaler på Bryn-Helsfyr

30. juni 2008

DataGuard og Progas har valgt Bryn-Helsfyr som kontorlokasjon i Oslo. Samtidig fornyer og utvider fire andre selskaper sine leieavtaler i området.

Det allsidige næringslivet blomstrer på Bryn-Helsfyr, som fortsetter å skape lojale leietakere og tiltrekke seg nye.

To nykommere i Brynsveien 5
DataGuard, et Bergen-basert selskap innen kommunikasjons- og sikkerhetsløsninger, etablerer avdelingskontor i Oslo. Kjernevirksomheten i Oslo er leveranser av fiberaksess til bedriftsmarkedet, og selskapet leier 250 kvm av SAAS Eiendom i Brynsveien 5.

– Beliggenheten var utslagsgivende for at vi valgte Bryn-Helsfyr som lokalisering. Når våre kunder trenger bistand haster det ofte, og kort utrykningstid er en kritisk suksessfaktor. I så måte er Bryn-Helsfyr et sentralt skjæringspunkt, med god offentlig transport og nærhet til flybuss og Gardermoen, sier daglig leder Vidar Lavoll.

En annen leietaker i Brynsveien 5 er Progas AS, som leier et areal på ca 350 kvm. Progas AS, som er Norges første LPG/gass-selskap, ble etablert i 1961 og har i dag landsdekkende distribusjon av LPG-produktene propan og butan. I tillegg leveres gassteknisk utstyr og relaterte tjenester, herunder service- og ingeniørtjenester for store og små gassbrukere. Selskapet eies av det hollandske selskapet SHV Gas, som er verdens ledende LPG-aktør.

– Beliggenheten er ypperlig med kort reisetid for ansatte, gode parkeringsmuligheter og ikke minst enkel tilgang til offentlig transport, sier markedssjef Jøran Ellingsen i Progas AS.

Med de to nye leietakerne på plass, har utleieren, SAAS Eiendom, kun ca 400 kvm ledig i Brynsveien 5, av totalt ca. 6000 kvm

Populære helsetilbud
Det har i en årrekke vært et bredt og allsidig tilbud av helse- og velværetjenester på Bryn-Helsfyr. Tilbudet er meget populært blant de mange virksomhetene i området, og to ulike klinikker utvider nå sine leiearealer i Østensjøveien 36.
Medica Brynklinikken, som tilbyr bedriftshelse-, allmennlege- og spesialistlegetjenester, utvider sitt leieareale i bygget fra 517 til 740 kvm. Klinikken ble etablert i 1990 og har siden oppstart hatt en jevn, positiv utvikling.

Manuellterapiklinikken (tidligere Bryn Fysikalske) har utvidet sitt leieareal i samme bygg fra 223 til 510 kvm. Parallelt med utvidelsen av lokalene, styrker de sin bemanning fra 5 til 9 terapeuter. Klinikken tilbyr både manuellterapi, fysioterapi og akupunktur. I likhet med leger, har manuellterapeuter nå fått henvisnings- og sykemeldingsrett. – Vi har vært i området siden 1995 og synes det er sentralt og kjempefint her, sier Erik Hauger.

Medisinsk utstyr og pulsklokker
GE Healthcare Clinical Systems utvider sitt leieareale i Østensjøveien 18 fra 561 til 819 kvm. Utleier, Bryn Eiendom, jobber i disse dager med en større oppussing og tilpasning av lokalene for GE. Eiendommen har også vært gjennom en fasadeopprusting, samt fått installert ny utvendig branntrapp. GE, som driver med salg av og service på medisinsk utstyr og elektronmedisinske apparater, leier også et lager på 250 kvm.

Polar Electro utvider også sitt areale hos Bryn Eiendom, fra 295 til 407 kvm. Selskapet leverer pulsklokker, som er et populært produkt som opplever stadig økende etterspørsel for tiden.

Bryn Eiendom og SAAS Eiendom er to av deltakerne i Bryn-Helsfyr-prosjektet, et langsiktig samarbeidsprosjekt om felles markedsføring og identitetsbygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet. Andre deltakere er Sparebank1 Gruppen, Entra Eiendom, Jotne Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, Gasmann Eiendom, NCC Property Development, Sektor Eiendomspartner, NAF, Brødrene Jensen, Damsund Eiendom, Jahre Eiendom og Sigellen.

For ytterligere informasjon:

Mer om Bryn-Helsfyr på: www.bryn-helsfyr.no

Sandia Gruppen
Per Kristian Lundquist
Telefon: 90 19 90 16
E-post: lundquist@sandia.no
Web: http://www.sandia.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email