Nye og reforhandlede leieavtaler på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Nye og reforhandlede leieavtaler på Bryn-Helsfyr

12. september 2011

Bryn-Helsfyr-samarbeidet melder om fem nye og fire reforhandlede leieavtaler, for totalt 12600 kvm næringsarealer. – Sterk lojalitet og redusert ledighet er hovedtrenden på Bryn-Helsfyr i jubileumsåret, sier samarbeidets talsmann.

 

Presseinformasjon
Oslo,12. september 2011

Lojalt og voksende næringsliv

Fearnley Finans Eiendom har inngått en avtale med Pingvin Klima om utleie av 1240 kvm kombinasjonslokaler i Grensesvingen 9 på Bryn-Helsfyr. Avtalen gjelder for 6 år, og selskapet flytter fra Ole Deviks vei i samme område ved årsskiftet.

Fearnley har i det siste også reforhandlet en rekke leieavtaler i Grensesvingen 9. BSH Husholdningsapparater og Invacare har tegnet avtaler om leie av henholdsvis 2963 og 2254 kvm kombinasjonslokaler for 5 nye år. Samtidig har SCA Hygiene Products og Mølnlycke Health Care signert leieavtaler for henholdsvis 2403 og 590 kvm kontorer, på henholdsvis 5 og 6 nye år.

Investire melder om to nye leieavtaler i sitt kontorbygg, Østensjøveien 43 ved Brynseng T-banestasjon. DB-Gruppen overtar 670 kvm kontorer mot slutten av september, mens Workshop har overtakelse av 680 kvm i januar neste år. Det er dermed ca 2000 kvm ledig areal i bygget.

Vital Eiendom har tegnet leieavtale med Swarco Norge på ca 700 kvm kontor og 900 kvm lager i Brynsveien 12. Selskapet har inntil nå vært fremleietaker i samme bygg.

Credicare har signert en 5-årsavtale med Bryn Eiendom, for leie av 211 kvm kontorer i Østensjøveien 36, som dermed er fullsatt. Credicare flytter fra Karoline Kristiansens vei i samme område.

Som næringsområde nyter Bryn-Helsfyr godt av å kombinere nærhet til sentrum og høy tilgjengelighet via offentlig kommunikasjon, med et mangfold kontorbygg med stabile, konkurransedyktige priser.

– Stadig flere bedrifter velger å reforhandle i samme bygg eller flytte innenfor området når leieavtalene går ut.  Det er også mange som utvider arealene sine, samtidig som det kommer nye leietakere fra andre områder. I sum gjør dette at ledigheten har gått kraftig ned så langt i år, sier Per Kristian Lundquist i Sandia Gruppen. Han er talsmann i Bryn-Helsfyr prosjektet, et samarbeid om identitetsbygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet, som i år feirer 10 år.

Om Bryn-Helsfyr-prosjektet:
Bryn-Helsfyr-prosjektet har siden 2001 arbeidet for en tydelig og enhetlig identitetsbygging av området som et av fremtidens næringssentre i Oslo. 10 år etter oppstart har samarbeidet 26 deltakerne, som samlet representerer over 80 prosent av kontorarealene i området: SPG Ole Deviks vei, Aberdeen Asset Management, Fearnley Finans Eiendom, Vital Eiendom, Basale, Oslo Areal, Fortin, Bryn Eiendom, Entra Eiendom, Jotne Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, SAAS Eiendom, NCC Property Development, NAF, Brødrene Jensen, Jahre Eiendom, Gasmann Eiendom, Sigellen, P.S. Eiendom, Østensjøveien 43 AS, AF Gruppen, Schage Eiendom, Eiendomsselskapet Argentum og Timms Reperbane.

For høyoppløselige bilder, kontakt: stig.jensen@bryn-helsfyr.no

For mer informasjon om Bryn-Helsfyr og Bryn-Helsfyr-prosjektet:

Besøk: www.bryn-helsfyr.no – eller kontakt:

Per Kristian Lundquist (koordinator og talsmann i prosjektet)
Telefon: 901 99 016
E-post: lundquist@bryn-helsfyr.no

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Østensjøveien 43 bilde2 Østensjøveien 43 bilde2 _MG_1867-3 _MG_1867-3 Fasade2_liten Fasade2_liten