Nye og reforhandlede leieavtaler på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Nye og reforhandlede leieavtaler på Bryn-Helsfyr

11. oktober 2010

Bryn-Helsfyr-samarbeidet melder om fire nye og fire reforhandlede leieavtaler på Bryn-Helsfyr.
Erate og Optical Storage flytter fra henholdsvis Nydalen og Lysaker, mens konsulentselskapet Valcon og forsikringsagenten Jefa flytter innenfor området. ASP Norge, Avikom, Mestergruppen og Oljeskattekontoret har reforhandlet og blir i sine respektive bygg.

Nye leieavtaler
Valcon AS har vokst ut av sine lokaler i Nils Hansens vei og inngått avtale med Bryn Eiendom om leie av 510 kvm nyoppussede kontorer i Østensjøveien 34 i samme område. Selskapet er en del av det skandinaviske konsulenthuset Valcon, og de 20 ansatte ved Norges-kontoret er spesialister innen effektivisering, styring, strategi, sourcing og innovasjon.

– Vi vet av erfaring at Bryn-Helsfyr har en enestående tilgjengelighet via vei og offentlig kommunikasjon, og er glade for å ha funnet nye, attraktive lokaler i samme område, sier administrerende direktør Johnny Dahl i Valcon AS. – De nye lokalene matcher virksomheten, profilen og vekstplanene våre, og avtalen er en viktig strategisk beslutning.

Optical Storage AS har signert leieavtale med Vital Eiendom for 193 kvm kontorer i Grenseveien 95 ved Grønvold Gård. Selskapet flytter fra Lysaker, og de nye lokalene overtas den 15. desember 2010.

Erate AS, som fungerer som tilrettelegger innenfor telekom, kraft og finans, har signert avtale med Schage Eiendom om leie av 418 kvm kontorer i 4. etasje av landemerket Helsfyr Atrium. Selskapet flytter fra kontorer i Nydalen.

Jefa AS, som er agent for forsikringsselskapet Tryg, har nylig flyttet fra Østensjøveien 36 til 174 kvm kontorer i Nils Hansens vei 4 på Bryn-Helsfyr.

Reforhandlinger
Oljeskattekontoret v/Skatteetatens IT- og servicepartner har reforhandlet sin leieavtale med Eiendomsselskapet Argentum, på 2105 kvm kontorer i Brynsveien 16/18 på Bryn-Helsfyr.

Mestergruppen har reforhandlet sin leieavtale på 1515 kvm kontorer i Nils Hansens vei 2 i samme område, og de aktuelle lokalene skal nå totalrenoveres.

ASP Norge og Avikom, som tilbyr henholdsvis tilrettelegging av IT-driftstjenester og videokonferanseløsninger, har nylig reforhandlet sine leieavtaler i Østensjøveien 36, og blir værende i bygget med ca 540 kvm hver. For Avikom representerer dette en dobling av leiearealet fra tidligere 274 kvm.

– Den siste tids nye og reforhandlede avtaler er nok en bekreftelse på at Bryn-Helsfyr både har en høy stjerne hos eksisterende leietakere, og tiltrekker bedrifter fra andre deler av byen, sier Per Kristian Lundquist i Sandia Gruppen, som er talsmann i Bryn-Helsfyr-prosjektet.

Sterk områdelojalitet
Valcon, ASP Norge, Avikom, Jefa, Mestergruppen og Oljeskattekontoret er ikke alene om å relokalisere innenfor Bryn-Helsfyr-området. En undersøkelse gjennomført tidligere i år viser at åtte av ti selskaper velger å reforhandle i samme bygg eller flytte til andre lokaler innenfor samme område, når leieavtalene utløper.

Vital Eiendom, Bryn Eiendom, Schage Eiendom og Eiendomsselskapet Argentum er alle blant deltakerne i Bryn-Helsfyr-prosjektet, et langsiktig samarbeid om identitetsbygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet. Andre deltakere er Entra Eiendom, PS Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, SAAS Eiendom, NCC Property Development, NAF, Brødrene Jensen, Jahre Eiendom, Gasmann Eiendom, Sigellen, AF Gruppen, Oslo Areal, Østensjøveien 43 AS, Basale, Timms Reperbane og Jotne Eiendom.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email