Nye nettbrett fra Fujitsu
Gå tilbake

Nye nettbrett fra Fujitsu

27. februar 2012

Fujitsu, med norgeskontor i Østensjøveien 32 på Bryn-Helsfyr i Oslo, lanserer i dag et nettbrett for profesjonelle som ønsker å kombinere jobb- og fritidsbruk.

– Når du som profesjonell bruker skal velge et nettbrett, trenger du ikke lenger å inngå kompromisser eller ha separate enheter for jobb og fritidsbruk, sier produktansvarlig Remy Skogstrand i Fujitsu Norge, i en pressemelding. – Fujitsu STYLISTIC M532 er det første nettbrettet som faktisk leverer det beste til begge verdener. I løpet av arbeidsdagen er det en sikker, veldig mobil enhet som utvider bedriftsnettverket til der du er til enhver tid, og på kveldstid er det det perfekte multimedia underholdningsbrettet.

Nettbrettet skal være et ideelt valg for den mobile arbeideren som ikke vil gjøre kompromisser:
• Passer perfekt inn i «Bring Your Own Device»-trenden som kombinerer profesjonell og personlig bruk
• Høy brukervennlighet, men likevel høyt sikkerhetsnivå, slik bedriftene krever for mobile enheter
• Elegant stil, men fremdeles med den høykvalitets ytelsen profesjonelle brukere må ha

«STYLISTIC M532 er Fujitsus svar på den voksende trenden der ansatte tar med sine mobile enheter på arbeidsplassen, og kombinerer profesjonelle behov og fritidsbruk. Denne trenden er utfordrende for IT-sjefer fordi de ansattes mobile enheter ofte ikke er tilstrekkelig sikret. Nettbrettet har tilstrekkelig sikkerhetsnivå slik at bedriftsnettverk er beskyttet fra datalekkasjer til uautoriserte enheter. En trussel som i dag er økende både fra innsiden, og via fjerntilgang», skriver selskapet i meldingen.

Og når det handler om bruk har lettvekteren god ytelse. Den kommer fullpakket med innebygd 3G/UMTS tilkobling, enkel navigasjon via innebygd GPS, fasinerende multitouch skjerm og imponerende audio/video-muligheter via kamera både foran og bak. Det nyeste Android 4.0 operativsystemet understreker nettbrettets brukervennlighet, støtter sømløs multitasking, og tillater brukere å personalisere hvordan enheten fremstår.

 

(Kilde og produktbilder: Fujitsu)

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Fujitsu Norge, Bryn-Helsfyr Fujitsu Norge, Bryn-Helsfyr