Nye leietakere til Fyrstikkalleen 3 og Valle Wood
Gå tilbake

Nye leietakere til Fyrstikkalleen 3 og Valle Wood

28. februar 2019

Bryn-Helsfyr-samarbeidet meldte nylig om nye, utvidede og forlengede leieavtaler for totalt ca 14.300 kvm i området. Nå meldes det om ytterligere fire leieavtaler på tilsammen over 8000 kvm fordelt på eiendommene Fyrstikkalleen 3 og Valle Wood.

– Utviklingen mot en enda mer levende del av byen går fort, og det bygges og ferdigstilles stadig nye boliger og kontoreiendommer i området. Alle leieavtalene viser at dette oppleves som positivt i leiemarkedet og publikum, og bidrar til at virksomheter blir værende samtidig som nye flytter inn, sier Stig Jensen, koordinator i Bryn-Helsfyr-samarbeidet.

Fullt hus i Fyrstikkalleen

Oslo kommune, Utdanningsetaten, flytter inn i ombygde og leietakertilpassede lokaler i Fyrstikkalleen 3 høsten 2019. Leieavtalen på 5.100 kvm er på 10 år, med mulighet for forlengelse. Økonomibistand fornyer sin nåværende leieavtale på 1.250 kvm for 5 nye år, også den med mulighet for videre forlengelse. Som del av leieavtalen i naboeiendommen, Fyrstikkalléen 1, leier Statens vegvesen ca 1.550 kvm i bygget, med planlagt innflytting i mai 2020.

Fyrstikkalleen 3 på totalt ca 11.500 kvm er dermed fullt utleid.

Stamina Helse velger Valle Wood

Stamina Helse, Norges ledende leverandør av bedriftshelsetjenester, gikk for Valle Wood når de skulle velge nye lokaler til sin virksomhet. Selskapet flytter inn i massivtrebygget til sommeren.

Nybygget har allerede fått leietakere som finansieringsselskapet Thorn Norge, entreprenøren Håndverkeriet og IT-selskapet Cloud Connection.

Administrerende direktør i Stamina Helse, Eskild Larsen, ser frem til å flytte inn i nye fremtidsrettede lokaler:

– For oss er de ansattes trivsel svært viktig. Vi opplever at et godt arbeidsmiljø holder de ansatte friske og fremmer god helse. Valle Wood har store vindusflater med godt innslipp av dagslys, noe som er med på å gi mer produktive medarbeidere. Fleksibiliteten og mulighetene i det nye servicekonseptet har også vært en viktig faktor for oss når vi skulle velge nye lokaler. I tillegg er det selvsagt en fordel at Valle er så tilgjengelig, både med hensyn til kollektivtrafikk, men også for de som sykler til jobben, sier Larsen.

Valle Wood ferdigstilles i mai 2019, og får restauranten Trewerket på gateplan. Her vil man finne både kaffebar, restaurant og ulike sosiale arrangementer. Trewerket vil også være restauranten hvor leietakerne i Valle Wood spiser sin daglige lunsj. I byggets første og andre etasje etableres et nytt co-workingkonsept, Tribe Oslo, som inkluderer business lounge med arbeidsplasser samt et flott møteromsenter. Her vil det være mulig å leie både møterom og en eller flere kontorplasser på kortere eller lengre kontrakter.

– Vi er glade for at en aktør som Stamina Helse velger Valle Wood som sitt nye hovedkontor. For tiden opplever vi svært positiv interesse fra leietakere og ser at de verdsetter de kvalitetene som bygget tilbyr samt at byggets fasiliteter er med på å gi den ekstra fleksibiliteten mange ønsker seg, sier Eirik Yttervik, utleiedirektør i NCC Property Development.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email