Nye leietakere og reforhandlet storavtale i Grenseveien på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Nye leietakere og reforhandlet storavtale i Grenseveien på Bryn-Helsfyr

25. mai 2010

Gasmann Eiendom melder om to nye leietakere i sin nylig totalrenoverte og påbygde eiendom, Grenseveien 86, på Bryn-Helsfyr i Oslo. Samtidig har Cowi AS reforhandlet sin leieavtale på 6000 kvm med Gasmann for 10 nye år i naboeiendommen, som for tiden er fullsatt.

Grenseveien 86 har siden desember 2007 vært gjennom totalrehabilitering og utvidelse med vel 5300 kvm. Arbeidene ble ferdigstilt ved årsskiftet, og det er lagt stor vekt på kvalitet og høy teknisk standard i gjennomføringen. Dette har ifølge Gasmann Eiendom vært verdsatt i markedet og bidratt til at bygget har fått flere attraktive leietakere.

De to nyeste leietakerne er Ifö Sanitær AS og Wulff Supplies AS, som begge flytter fra Brobekk-området og leier ca 400 kvm hver i bygget. Wolf Supply flyttet inn i Grenseveien 86 i mars, mens Ifø planlegger innflytting i juni.

Fra før av har Logica Norge flyttet fra Østre Aker og Strømsveien i samme område og samlet hele det norske hovedkontoret i Grenseveien 86. De vel 500 ansatte disponerer fire etasjer på totalt 8000 kvm. Den norske delen av Tech Data, en annen internasjonal IT-aktør, flyttet inn i ca 1500 kvm kontorer i fjor høst, mens Arrow ECS Norge AS flyttet inn i ca 750 kvm i januar i år. Med de siste avtalene er ca 1000 av totalt 12500 kvm kontorarealer ledige for utleie.

– Det er gjort et stort, resurskrevende løft i eiendommen, og vi opplever at dette har vært viktig for flere av leietakernes beslutninger, sier Sverre Brott i Gasmann Eiendom. – Samtidig ser vi nok en gang at Bryn-Helsfyr som område både har en høy stjerne hos eksisterende leietakere, og trekker bedrifter fra andre deler av byen.

Gasmann Eiendom eier også nabobygget, Grenseveien 88, et kontorbygg som ble ferdigstilt i 2001 og har vært fullsatt det meste av sin levetid. Nylig ble det klart at Cowi har reforhandlet sin avtale i bygget, der selskapet vil leie 6000 kvm for 10 nye år fra 2011. Kommunerevisjonen i Oslo er en annen betydelig leietaker i bygget, som altså er fullsatt.

Gasmann Eiendom er en av 20 deltakere i Bryn-Helsfyr-prosjektet, et langsiktig samarbeid om identitetsbygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet. Andre deltakere er Vital Eiendom, Bryn Eiendom, Sparebank1 Gruppen, Entra Eiendom, Jotne Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, SAAS Eiendom, NCC Property Development, Sektor Eiendomspartner, NAF, Brødrene Jensen, Jahre Eiendom, Gasmann Eiendom, Sigellen, AF Gruppen, Oslo Areal og Østensjøveien 43 AS.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email