Nye leieavtaler på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Nye leieavtaler på Bryn-Helsfyr

13. februar 2008

Næringsområdet Bryn-Helsfyr fortsetter å tiltrekke seg leietakere. I løpet av kort tid har Mobile Norway, IT Instrument-Teknikk, ista Norge, 2-veis og Airport Innovation signert leieavtaler med Bryn Eiendom.

Infrastrukturselskapet Mobile Norway AS, som skal bygge ut det tredje mobilnettet i Norge med både GSM, 3G og High Speed Data, har inngått avtale om leie av 408 kvm i 6. etasje i Nils Hansens vei 2. Det nyetablerte selskapet, som eies av Tele2 Norge og Network Norway, har ca 10 ansatte og planlegger rask vekst i bemanningen.

– Bryn-Helsfyrs beliggenhet, med nærhet til Gardermoen og sentrum så vel som til våre eiere og samarbeidspartnere, passer oss perfekt. Samtidig har området et godt kommunikasjonstilbud, sier Stefan Axelsson i Mobile Norway AS.

IT Intrument-Teknikk AS, som driver virksomhet innen kromatografi og laboratorieutstyr, har flyttet inn på 300 kvm næringsområder i Østensjøveien 36. Tilsvarende har ista Norge AS, som leverer tjenester for måling og avregning av energi samt produkter som vannmålere og energimålere, flyttet inn på 350 kvm i Nils Hansens vei 4.

Samtidig har Airport Innovation AS gått over fra å være fremleietaker til å bli leietaker av 540 kvm i Bryn Eiendoms kontorbygg i Østensjøveien 36, mens reklamebyrået 2veis AS har blitt fremleietakere i Østensjøveien 18.

Nylig ble det kjent at WM-data har inngått avtale med Gasmann Eiendom om leie av 8000 kvm kontorlokaler i Grenseveien 86 på Bryn-Helsfyr. Samtidig er det iverksatt omfattende byggearbeider i eiendommen, som både skal totalrehabiliteres og utvides med ca 5300 kvm. WM-data er en del av LogicaCMG-konsernet, en ledende internasjonal leverandør av IT- og forretningsløsninger med 40.000 medarbeidere i 41 land. I Norge skifter WM-data navn til Logica 27. februar i år.

Bryn Eiendom og Gasmann Eiendom er to av deltakerne i Bryn-Helsfyr-prosjektet, et langsiktig samarbeidsprosjekt om felles markedsføring og identitetsbygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet. Andre deltakere er Sparebank1 Gruppen, Entra Eiendom, Jotne Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, SAAS Eiendom, NCC Property Development, Sektor Eiendomspartner, NAF, Brødrene Jensen, Damsund Eiendom og Sigellen.

Besøk: www.bryn-helsfyr.no – eller kontakt:

Per Kristian Lundquist (Koordinator og talsmann i prosjektet)
Telefon: 90 19 90 16
E-post: lundquist@sandia.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email