Nye flinke folk i Aase
Gå tilbake

Nye flinke folk i Aase

23. august 2021

Aase Gruppen vokser videre, og kan i august ønske tre dyktige nyansatte velkommen til sine flotte kontorer i Fyrstikkalleen 7 på Helsfyr.

Elisabeth Bjaanes er ansatt som Senior Prosjektleder i Aase Prosjekt. Hun har blant annet bakgrunn som eiendomsutvikler og prosjektleder og har jobbet med utvikling og gjennomføring av boligprosjekter i hele spekteret fra tidligfase med tomtevurderinger, gjennom (om-) regulering, prosjektering, kontrahering og bygging til overlevering og ettermarked i boligprosjekter.

Samtidig starter Julie Landenget og Jostein Tungevåg i Aase Gruppen. Begge hadde sommerjobb i Aase Gruppen i 2020, og har takket ja til å gå inn i heltidsstillinger i virksomheten etter endt masterstudie ved NTNU.

Både Jostein og Julie har nylig fullført et femårig studie innen Bygg- og miljøteknikk. Jostein har parallelt med sivilingeniørstudiet tatt en mastergrad i samfunnsøkonomi, og Julies masteroppgave omfattet Risikofordeling ved ombruk av byggematerialer.

– Aase Gruppen har lang og god erfaring med å ansette sommerstudenter og ser dette som en god rekrutteringsarena. Vår erfaring med unge og nyutdannede, og spesielt med Julie og Jostein, er at de er langt fremme i bruk av det nyeste innen den teknologiske hjelpemidler og at de utfordrer oss på hvordan vi utfører det daglige arbeidet. Slike friske blikk er viktig for å ligge i front og stadig forbedre oss, sier administrerende direktør Kristian Reinertsen.

Om Aase

Elisabeth Aase etablerte firmaet Aase Byggeadministrasjon som et enkeltmannsforetak i 1991. I 2005 hadde selskapet vokst til ti medarbeidere, og Elisabeth kjøpte da det tidligere administrasjonsbygget til Nitedal Tændstikfabrik på Helsfyr. I 2017 ble Siv.ing Trond Thorvaldsen AS en del av Aase-familien, som i dag utgjør en kompetent stab på 50 tømrermestere, ingeniører og sivilingeniører med bred praktisk erfaring og høy teoretisk kompetanse.

Aase er inndelt i tre virksomhetsområder; Aase Prosjekt, Aase Teknikk og Aase Utvikling – alle med base i Fyrstikkalleen 7 på Helsfyr. «Den ærverdige og vakre bygningen danner en riktig og viktig ramme rundt et selskap som gjennom sine prosjekter forvalter og skaper verdier for en samlet verdi* på over 10 milliarder kroner», skriver selskapet på sine websider.

Kilde og bilder: Aase Gruppen

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email