Ny toppsjef i Bryn-baserte Techstep
Gå tilbake

Ny toppsjef i Bryn-baserte Techstep

30. august 2021

Den erfarne lederen og gründeren Børge Astrup er ansatt som CEO i det børsnoterte teknologiselskapet Techstep ASA med hovedkontor i Brynsalleen 4 på Bryn i Oslo.

– Dette er et viktig skritt for å akselerere salgsveksten og transformasjonen vår til et programvaredrevet selskap. Børge Astrup har med seg en entreprenørånd, er resultatorientert, og har betydelig erfaring fra utvikling og kommersialisering av programvare og mobile tjenester over hele Europa, sier Jens Rugseth, styreleder i Techstep, i en melding. – Å gjøre arbeidsplassen mobil i målestokk på en enkel, sikker og bærekraftig måte representerer en stor mulighet for verdiskaping, og Techstep har som mål å være ledende innen Managed Mobility Services (MMS) i Norden og utvide seg til Europa. Børge har alle de rette mulighetene for å gjennomføre vår langsiktige vekststrategi. 

Les også: «Slik rigger Nordens fremste ekspert på mobilt arbeid seg for en ny normal»

Børge Astrup kommer fra stillingen som administrerende direktør i Puzzel, et raskt voksende cloud contact center software (CCaaS)-selskap med en bransjeledende produktplattform. Puzzel opererer i åtte land, har en global kundebase, over 200 ansatte og en årlig omsetning på over USD 40 millioner.

Astrup ledet Puzzels fisjon fra Intelecom Group, et norsk telekom-, kontaktsenter- og mobiltjenesteleverandør, og lanserte Puzzel som et frittstående selskap. Før fisjonen var Børge administrerende direktør i Intelecom Group. Han har også hatt forskjellige lederstillinger i Visma, den ledende europeiske leverandøren av kjernevirksomhetsprogramvare.

– Jeg er spent på å bli med Techstep ettersom selskapet forvandler seg til et skybasert programvare- og serviceselskap med en klar ambisjon om å utvide geografisk og levere sterk vekst,» sier Børge Astrup, Techsteps nye konsernsjef, i meldingen. – Den unike MMS-posisjonen representerer en veldig attraktiv eksponering for den raske digitale transformasjonen av samfunnet og den pågående mobile revolusjonen. Jeg ser frem til å bli kjent med teamet og kundene, og sørge for at vi leverer verdiskapende tjenester og sterke resultater for våre kunder, ansatte, partnere og aksjonærer .

Techsteps tidligere CEO, Jens Haviken trakk seg med øyeblikkelig virkning, og Techsteps finansdirektør Marius Drefvelin var fungerende administrerende direktør inntil Børge Astrup overtok 1. august.

– Jens har ledet Techstep gjennom en veldig viktig periode i selskapets utvikling, og har de siste årene hatt tilsyn med vellykket oppkjøp og integrering av flere selskaper, konsolidert selskapets MMS-posisjon i Norden og sammen med styret etablert en klar strategisk veikart for vekst og verdiskaping. Han overleverer et Techstep forberedt på vekst. Styret ønsker å takke Jens for hans bidrag og engasjement, sier Jens Rugseth.

– Techsteps oppdrag er å gjøre arbeidet mobil og forbedre hvordan selskaper, organisasjoner og arbeidstakere utnytter mobilitet. Jeg setter virkelig pris på årene med et så flott team, våre kunder og partnere, og ser frem til å se Techstep innse det oppdraget og levere det strategiske veikartet, sier Jens Haviken, administrerende direktør i Techstep de siste tre årene.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email