Ny toppleder ser nye høyder fra toppetasjen
Gå tilbake

Ny toppleder ser nye høyder fra toppetasjen

3. februar 2021

Ansettelsen av Espen Stensund som ny CEO markerer begynnelsen på en ny tidsepoke i Communicate Norge, som har Oslo-kontor i Helsfyr Panorama. Han er første toppleder som ikke har vært med på å grunnlegge selskapet.

– Jeg er utrolig stolt over muligheten til å lede et selskap med en så fantastisk kultur og miks av kompetanse. Alt ligger til rette for at vi skal nå ambisiøse mål og fortsette veksten. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på utfordringen om å ta selskapet til nye høyder med mine dyktige kollegaer, sier Espen Stensund.

Rekruttert fra interne rekker

Han har tidligere hatt rollen som strategisk rådgiver og konsulentdirektør i IT-konsulentselskapet, som leverer tjenester innen strategi, rådgivning og utvikling. Selskapet jobber primært med digitale tjenesteplattformer, integrasjon og nærliggende teknologier.

Styret begrunner ansettelsen med at Espen Stensunds kompetanse, progressive vesen og gode humør vil bli viktig for at selskapet oppnår ambisjonene for fremtiden.

– Communicate er mer enn et konsulentselskap. Vi har en stolt historie og en sterk kultur, men er også i kontinuerlig utvikling. Siden etableringen for 25 år siden har man aldri vært redd for å tenke nytt. Sammen med mine dyktige kollegaer skal vi utvikle virksomheten og styrke markedsposisjonen, forteller den nye topplederen.

Kunder over hele landet

Communicate Norge hjelper private og offentlige virksomheter over hele landet med blant annet digitalisering. Ett eksempel er Intersport Norge, som forbereder seg på fremtidens varehandel og har nylig byttet e-handelsplattform. Parallelt med overgangen har Intersport bygget en integrasjonsplattform i tett samarbeid med Communicate Norge.

– Communicate tilbyr en totalpakke, med gode arkitekter, utviklere og ressurser som ivaretar plattformen og gjør forbedringer hele tiden. Det er trygt for oss å jobbe med fageksperter som vi vet har kontroll på dette, sier Stian Dybdahl, integrasjons- og varehusspesialist i Intersport.

– Byens beste utsikt

Communicate har totalt 95 ansatte ved Oslo-kontoret på Helsfyr og kontorene i Halden og Stavanger. Selskapet har hatt tilhold i toppetasjen av Helsfyr Panorama siden 2014. Der kan de ansatte glede seg over panoramautsikt over området og byen og en egen takterrasse på over 200 kvm.

– Fasilitetene gjør oss heldige, og jeg tror ikke noen i byen har bedre utsikt. Vi stortrives og har alt vi trenger på Helsfyr. Området har et utmerket kollektivtilbud, men også gode parkeringsmuligheter. Og den spennende utviklingen i området bidrar til å gjøre Bryn-Helsfyr enda mer levende, sier Stensund.

I likhet med mange andre virksomheter er det også utstrakt bruk av hjemmekontor i Communicate som følge av pandemien.

– Det er klart vi savner å være på kontoret. Vi har en veldig sosial kultur og arrangerer under mer normale omstendigheter julebord i utlandet, familieturer til Storefjell og mye annet. Men det er kanskje den daglige sosiale kontakten som er verst å miste. Jeg har bare sett noen få ansikter i virkeligheten etter at jeg gikk inn i den nye rollen, så jeg gleder meg virkelig til ting åpner igjen, avslutter Espen Stensund.

Luftfoto: Nyebilder.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email