Ny teknologi skal øke Ekornes’ globale samhandling Bryn-Helsfyr | Ny teknologi skal øke Ekornes’ globale samhandling
Gå tilbake

Ny teknologi skal øke Ekornes’ globale samhandling

12. mars 2013

Datametrix har fått jobben med å knytte Ekornes-konsernet tettere sammen og effektivisere arbeidsprosesser gjennom levering av kommunikasjons- og samhandlingsløsninger.

I følge Datametrix, som holder til i Grenseveien 95 på Bryn-Helsfyr, har den femårige avtalen en verdi på over 20 MNOK.

– Dette er en prestisjekontrakt for oss. Det er en global leveranse for en kjent norsk merkevare som har sett verdien i moderne samhandlingsløsninger for å utnytte ressursene bedre i konsernet. De løsninger og tjenester som leveres er samtidig innenfor det vi har definert som strategisk satsningsområder for oss, sier administrerende direktør i Datametrix Svein Lerkerød.

Avtalen med Ekornes innebærer at Datametrix leverer infrastruktur som WAN (Nordic Connect) i Norden og internasjonalt sammen med samhandlingsapplikasjoner Lync og Trio. Samhandlingsløsningen leveres som tjeneste, såkalt Hosted Lync og Hosted Trio. I tillegg skal Datametrix drifte løsningen 24/7 de neste fem årene.

– Datametrix fremsto som en svært erfaren og kompetent leverandør med gode referanser. I fellesskap med Telenor ble de en leverandør det ikke var mulig å se bort i fra. At Datametrix også har geografisk tilhørighet på Sunnmøre var heller ingen ulempe. Vi har høye forventninger til løsningen og ser frem til å kunne hente ut gevinster av investeringen, sier IKT-direktør Geir Balsnes i Ekornes.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

(Foto: www.ekornes.no)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email