Ny storavtale til Techstep: Tildelt rammeavtale med Oslo Kommune
Gå tilbake

Ny storavtale til Techstep: Tildelt rammeavtale med Oslo Kommune

8. juni 2023

Bryn-Baserte Techstep er i følge en melding tildelt en rammeavtale om levering av mobilteknologiløsninger til ca 30 000 ansatte i Oslo Kommune.
I følge meldingen inkluderer kontrakten også muligheter for å tillegge leveranse av software og rådgivningstjenester, med potensial for dobling av den nåværende kontraktsverdien.

Techstep, som har hovedkontor i Brynsalleen 4 på Bryn i Oslo,  har vært hovedleverandør av mobiltelefoner og tilbehør til Oslo Kommune de siste fire årene. I denne nye anbudsforespørselen har kommunen vektlagt fasilitering av komplette mobilteknologiløsninger med fokus på kostnadseffektivitet og bærekraft, noe som ifølge meldingen representerer utvidede muligheter for Techstep i forhold til tidligere rammeavtale.

Les også: «Flere storavtaler til Techstep»

– Oslo Kommune har høye ambisjoner om å redusere sitt klimaavtrykk gjennom mer bærekraftig anskaffelsespraksis og redusert forbruk. For Techstep er dette en viktig seier ettersom den bekrefter relevansen av våre produkter, der bærekraft og sirkularitet er sentralt, sier CEO Børge Astrup i Techstep i en kommentar.

Den totale kontraktsverdien har i følge meldingen et potensial på opptil NOK 480 millioner over en fireårsperiode, hvorav NOK 240 millioner relaterer seg til mobiltelefoner og tilbehør i SmartDevice-porteføljen. Kontraktsperioden er to år, med mulighet for utvidelse i ytterligere to år med årlig fornyelse.

Techstep vant kontrakten basert på et anbud, og avtalen ventes å bli signert kort tid etter fristen for innlevering av klager, som utløper 21. juni 2023.

Techstep er en helhetlig tilrettelegger av mobilteknologi. Det børsnoterte selskapet har over 300 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Polen. Formålet er å skape positive endringer i arbeidslivet ved å tilrettelegge for at folk kan jobbe mer effektivt, trygt og bærekraftig.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email