Ny stor leieavtale på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Ny stor leieavtale på Bryn-Helsfyr

21. januar 2015

Statens legemiddelverk har inngått en 15-års leiekontrakt med Entra på totalt 6 500 kvadratmeter i Strømsveien 96 på Helsfyr i Oslo.

– Vi er glade for ønske Statens legemiddelverk velkommen som ny kunde i Strømsveien 96. I et leiemarked preget av sterk konkurranse er vi stolte av å ha signert en leiekontrakt som omfatter 41 prosent av kontorarealet i Strømsveien 96, sier Klaus-Anders Nysteen, administrerende direktør i Entra, i en melding.

Direktør Audun Hågå i Legemiddelverket forteller at det er flere grunner til at de har valgt Strømsveien 96.

– Bygget har et godt fotavtrykk som legger til rette for god samhandling, samtidig som vi ønsker å komme nærmere et kommunikasjonsknutepunkt og våre samarbeidspartnere, sier han.

Strømsveien 96 ble fraflyttet 1. januar 2015. Entra er i gang med planlegging av rehabilitering av eiendommen, og Statens legemiddelverk skal etter planen flytte inn i desember 2016. Eiendommen er på totalt 18 112 kvadratmeter hvorav 12 445 kvadratmeter er kontorlokaler.

Strømsveien 96 er sentralt plassert på Helsfyr i Oslo. Eiendommen har kort gangavstand til offentlig kommunikasjonsmuligheter med T-bane, buss, og tog.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Strømsveien 96 Strømsveien 96 Strømsveien 96 nr 2 Strømsveien 96 nr 2