Ny regionsdirektør i GK Region Vest
Gå tilbake

Ny regionsdirektør i GK Region Vest

4. januar 2008

Gunnar Karlsen as (GL) melder om at Bjarne Moldenes (45) er ansatt som ny regionsdirektør i GK Region Vest fra 1. mars 2008. I følge selskapets web-sider kommer han fra stilling som Teknisk Sjef i Coast Center Base AS med ansvar for basens vedlikeholdstjenester for offshoremarked.

Den nye regionsdirektøren har mye erfaring fra bransjen og merittlisten strekker seg fra regionsansvarlig i Trox/Auranor, leder i Anders O. Grevstad Tekniske AS, regionsansvarlig i Kaefer Isoleringsteknikk AS, avdelingsleder i ABB Ålesund til rådgiver hos Siv.Ing. Gaute Flatheim AS.

Utdanningsmessig er Bjarne utdannet Høgskoleingeniør i maskinteknikk fra Stavanger og innen Business Administration fra London School of Foreign Trade.

Når Bjarne Moldenes er på plass ved GK kontoret i Bergen vil nåværende regionsdirektør Eivind Sælen tiltre stillingen som Teknisk Sjef da han ønsker å bruke mer tid på prosjektutvikling og kunder, heter det på selskapets web -sider.

Om GK:

Gunnar Karlsen as (GK) er et av Skandinavias ledende inneklimakonsern og leverer inneklimaløsninger til nybygg og eksisterende byggmasse i Norge, Sverige og Danmark. GK konsernet hadde i 2005 en omsetning på 1,5 mrd NOK og 1000 ansatte. I Norge har selskapet eksistert siden 1964 og har hele tiden hatt en jevn og dynamisk vekst, fra en sped start i Oslo til et nordisk inneklimakonsern med misjon om et klagefritt innemiljø. GKs kjerneområder er tekniske inneklimainstallasjoner på nybygg og eksisterende bygg hvor vi driver entrepriser, service og rehabilitering innen fageområdene ventilasjon, bygningsautomasjon, kjøling, vannbårne systemer og energi. Videre har vi spesialdrift på off-shore i region vest. GK konsernet har en strategi om nærhet til kunden. Vi skal være tilstede lokalt, samtidig som vi har fordelen av høy teknisk kompetanse og et sentralt apparat. GK har derfor 29 kontorer i Norge og 16 i Sverige og 5 i Danmark, og er fortsatt voksende.

Kilde: www.gk.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email