Ny Managing Director i Atea Norge
Gå tilbake

Ny Managing Director i Atea Norge

12. januar 2016

Michael Jacobs har blitt utnevnt til ny Managing Director (MD) for Atea Norge.

Michael Jacobs (48) har en omfattende bakgrunn fra IT industrien, gjennom ledende stillinger innenfor IT infrastruktur og systemintegrasjon i Norden.

Jacobs kommer fra stillingen som MD for Microsoft Norge. Før dette jobbet han over 10 år som MD for Dells virksomhet i Norge, Sverige og Danmark, samt tidligere hatt lederstillinger i Oracle, Telenor og Kodak. Han er norsk og har en bachelorgrad innenfor Computer Information Systems fra California Lutheran University i USA.

– Vi er svært fornøyd med å annonsere utnevnelsen av Michael Jacobs som MD for Atea Norge. I Michael har vi fått en MD som har lang erfaring med lederskap innenfor vår industri, senest fra sin lederstilling i Microsoft. Han har jobbet tett med Atea, som en av våre største partnere, og kjenner selskapet godt, sier Steinar Sønsteby, CEO for Atea, som har hovedkontor i Brynsalléen 2 på Bryn-Helsfyr.

Jacobs starter i sin nye rolle i Q1 2016. Han vil etterfølge Steinar Sønsteby, som midlertidig har hatt den norske MD-rollen siden april, i tillegg til sitt ansvar som CEO for Atea-gruppen.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
atea_michael_jacobs atea_michael_jacobs