Ny leietaker fyller opp Grenseveien 107 på Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Ny leietaker fyller opp Grenseveien 107 på Bryn-Helsfyr

17. august 2010

Det er stadig høy aktivitet i leiemarkedet på Bryn-Helsfyr i Oslo. Nå har Jotne Eiendom inngått leieavtale på 1040 kvm kontorer i sin eiendom, Grenseveien 107, som dermed er nær fullsatt. Den nye leietakeren er Reflex AS, som skal etablere et nytt nordisk hovedkontor i lokalene.

Grenseveien 107 består av 8500 kvm kontorarealer og ligger sentralt i næringsområdet Bryn-Helsfyr i Oslo. I tillegg til å være hovedkontor for Jotne Gruppen, har eiendommen leietakere som EMC Computer Systems AS, Schaeffler Norge AS, Skattedirektoratet, Consis AS, Evolution Software AS og Saldo Regnskap.

Nå har Reflex AS, som blant annet representerer barnebutikkjedene Barnas Hus i Norge samt Babyland og Barnens Hus i Sverige, inngått leieavtale på 1040 kvm kontorer i byggets fjerde etasje. Avtalen er på 5 år med mulighet for forlengelse og planlagt innflytting er i september. Selskapet er inne i en spennende vekst- og videreutviklingsfase. Lokalene skal fungere som nordisk kjedehovedkontor og vil i første omgang være arbeidsplass for ca 40 ansatte.

– Grenseveien 107 har perfekt beliggenhet for en virksomhet som oss, sier Torstein Schroeder i Reflex AS. – Knutepunktet Bryn-Helsfyr har optimal tilgjengelighet ved å kombinere sentrumsnærhet med velutbygd offentlig kommunikasjon. Med relativt mye reisevirksomhet er det også en stor fordel å være på riktig side av byen i forhold til Gardermoen.

Jotne Eiendom er blant deltakerne i Bryn-Helsfyr-prosjektet, et langsiktig samarbeid om identitetsbygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet. Andre deltakere er Vital Eiendom, Bryn Eiendom, Entra Eiendom, PS Eiendom, HAS Investment, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, SAAS Eiendom, NCC Property Development, Sektor Eiendomspartner, NAF, Brødrene Jensen, Jahre Eiendom, Gasmann Eiendom, Sigellen, AF Gruppen, Oslo Areal, Østensjøveien 43 AS, Basale og Timms Reperbane.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
DSC_0458 Kroppet DSC_0458 Kroppet