Ny, kraftig og smidig arbeidslykt fra Philips
Gå tilbake

Ny, kraftig og smidig arbeidslykt fra Philips

18. september 2012

Philip, som har norsk hovedkontor i Helsfyr Atrium på Bryn-Helsfyr i Oslo, lanserer Penlight Premium, en ny modell i selskapets familie av arbeidslamper.

Den nye arbeidslykten har i følge pressemeldingen samme kraft og funksjonalitet som store arbeidslamper – men i et kompakt oppladbart format.

I tillegg til nok lys, er lysets fargetemperatur viktig for arbeidsprestasjonene, og ved kraftigere lys må lyset være desto varmere for at man skal kunne arbeide komfortabelt uten å oppleve ubehag som slitne øyne og hodepine. Riktig lys øker produktivitet og sikkerhet i arbeidet.

Philips forstod, med utgangspunkt i sin ekspertise innen belysning, nødvendigheten av å finne den optimale belysningssituasjonen på verksteder og for bilmekanikere. I 2011 lanserte Philips sin verkstedsserie som bestod av tre lamper: En kraftig batteridrevet Penlight, en oppldadbar multifunksjonslampe og en av de kraftigste håndholdte stavlampene tilgjengelig.

Produktene i linjen er enkle å håndtere og gir godt inspeksjonslys for nærmest enhver situasjon. Den nye Penlight Premium fortsetter i dette sporet.

Penlight Premium
Philips har nå kombinert det tradisjonelle Penlight-konseptet med noen av nøkkelfunksjonene fra større arbeidslamper. Resultatet er Penlight Premium.

Lykten gir 260 lux med stor lysspredning. I tillegg har den en fokus-stråle fra prisvinnende Luxeon Rebel LEDs som gir en konsentrert 3600 lux stråle. Den har altså både solid spredning for optimal oversiktsbelysning og styrken til å se dypt inn i bilens chassis for detaljinspeksjon.

Ettersom LED-lyset har en varmere fargetemperatur er Penlight Premium egnet som både lyskilde til raske inspeksjoner og til mer tidkrevende arbeid – uten at brukeren blir sliten av lyskvaliteten.

Selve huset er oppgradert fra plastikk til metall, og med et komfortabelt gummiert grep. Det roterende festet er utstyrt med en magnet som gjør det mulig å plassere lampen akkurat der den gir best lys, eksempelvis på undersiden av et bilpanser for oppgaver som krever frie hender. Det gir også mulighet til å flytte lysstrålen uten å måtte flytte selve lampen.

Penlight Premium er fullstendig oppladbar. Den kan lades enten via vegguttak,12V biluttak (sigarettenner) eller USB-port. Lampen er fulladet på kun to timer og Penlight Premium har en innebygget ladeindikator som gjør det lett å sjekke ladestatus.

Penlight Premium er vanntett, støv- og støtresistent og leveres med solid koffert som huser ladeutstyret.

Lykten er tilgjengelig i hele Europa fra september 2012.

 

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email