Ny komiserie på CANAL+ fra 26. mai
Gå tilbake

Ny komiserie på CANAL+ fra 26. mai

30. april 2012

Komiserien ”Girls” har norgespremiere 26. mai kl. 20.00 på CANAL+ Series, og handler om livene til fire unge jenter i 20-årene.

Ifølge en pressemelding fra CANAL+. som har norgeskontor i toppen av Helsfyr Panorama på Bryn-Helsfyr i Oslo, har Judd Apatow produsert serien sammen med Lena Dunham. De fire jentene har smått med både ressurser og livserfaring, men lever livet i New York og prøver å klare seg uten å gjennomgå store katastrofer.

”En av de mest originale, direkte og treffende seriene jeg har sett på lenge” skriver Hollywood Reporter om ”Girls”, mens TvGuide skriver ”Lena Dunham er genial, rå og frekk – Girls er en ekte nyskapende serie”. Lena Dunham er hjernen bak historien om fire unge jenter som bor i New York. Hun har regissert mesteparten av episodene og produsert samt skrevet manus i samarbeid med Judd Apatow (”Knocked Up”, produsert ”Bridesmaids”) og Jenni Konner. I tillegg innehar Dunham rollen som den usikre Hannah, som hvilken som helst dag kunne skrevet den store generasjonsromanen dersom foreldrene ikke hadde kuttet ut den økonomiske støtten.

Hannah liker Adam (Adam Driver), men forholdet deres begrenser seg til at de har sex når det passer han. Romkameraten Marnie (Allison Williams) jobber på et kunstgalleri og er sammen med Charlie (Chris Abbott). Deres britiske bereiste venninne Jessa (Jemima Kirke) har vært innom like mange gutter som land. Nå flytter hun inn hos sin naive ”Sex and the City”-fikserte kusine Shoshanna (Zosia Mamet). Kvartettens søken etter drømmejobben kombineres med jakten på et givende forhold, en ambisjon som er dømt til å ende opp i kjønnssykdommer, abort eller andre perversiteter.

Hovedprodusenten bak ”Girls” Judd Apatow, er også mannen bak ”The 40 Year-Old Virgin”, ”Funny People”, ”Knocked Up” og ”Bridesmaids”.

– Det skal være mulig å la seg påvirke av jentene i ”Girls” og det faktum at de stadig dummer seg ut. Det har de all rett til siden de er umodne. Dette er et utvalg av alle dumheter man kan gjøre før man får orden på livet, sier han.

”Girls” sesong én består av ti episoder og har norgespremiere 26. mai kl. 20.00 på CANAL+ Series.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Girls 5 Girls 5