Ny internasjonal anerkjennelse for Xledger
Gå tilbake

Ny internasjonal anerkjennelse for Xledger

11. august 2020

Bryn-Helsfyr-baserte Xledgers egenutviklede ERP-system er klassifisert som «Major Player» i IDCs markedsoversikt, «Worldwide SaaS og Cloud-Enabled Midmarket Finance and Accounting Applications 2020.1»

Xledger er en av mange fremgangsrike teknologiaktører i Bryn-Helsfyr-området. Selskapet bak ERP-løsningen med samme navn har hatt tilhold på Bryn nesten helt siden norgeslanseringen i 2005. Først i Østensjøveien 34, deretter i naboeiendommen 32, begge eid av Bryn Eiendom.

Les også: «Vokser på å spille andre gode»

Xledger er et ekte skybasert ERP-system som brukes av kunder i mer enn 60 land. En rekke store regnskapsbyråer som BDO, VIEW Ledger, Tet, PwC og Amesto AccountHouse bruker Xledger i leveransen til sine kunder. Xledger er et helhetlig ERP-system som tilbyr bred funksjonalitet for økonomiske og administrative prosesser, alt fra effektiv arbeidsflyt på mobil til fullautomatisert bilagsføring, prosjektregnskap og fakturering.

Anerkjennelsen fra IDC kommer ikke lenge etter at Gartner inkluderte systemet i sin Market Guide høsten 2019. I følge Ove Jørgen Carlsen (bildet), CEO i Xledger AS, er dette viktig for posisjoneringen i markedet for skybaserte ERP-løsninger.

“Dette er en stor og viktig anerkjennelse. Vi mener dette bekrefter at Xledger er en viktig aktør, for å låne IDCs ordlyd, i markedet for skybaserte ERP-løsninger til mellomstore bedrifter. Teknologi har, og vil fortsette å ha, en sterk innvirkning på funksjonene i økonomi og regnskap. Nå, mer enn noen gang, ser organisasjoner etter løsninger som vil bidra til økt effektivitet, innsikt og fleksibilitet. Vår drivkraft for å levere denne verdien til organisasjonen er lidenskap for ny teknologi og innovasjon. Vi skal alltid hjelpe ambisiøse selskaper med å lykkes», sier han.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
XLedger Løsningsillustrasjon XLedger Løsningsillustrasjon Xledger OJC_3 Xledger OJC_3