Ny fotoutstilling på Helsfyr: F21-elever forteller bærekrafthistorier gjennom egne bilder
Gå tilbake

Ny fotoutstilling på Helsfyr: F21-elever forteller bærekrafthistorier gjennom egne bilder

17. november 2022

17. november åpnet nok en spennende bildeutstilling i Galleri-containeren utenfor Grensesvingen 7 ved Fyrstikktorget på Helsfyr. Elever fra Fyrstikkalléen skole stiller ut egne bilder under temaet bærekraft, mens prosjektet #futurehelsfyr formidler sitater og illustrasjoner om bærekraft og byutvikling.

Snorklipping, live-musikk og taler sto på programmet under åpningen. Utstillingen varer frem til 1. desember og er en del av prosjektet «Canon Young People Programme» (YPP) som elevene ble invitert til å delta i.

Med inspirasjon og opplæring ble det lagt til rette for kreativitet og visuell kraft til å fortelle historier, knyttet til FN’s bærekraftsmål innenfor temaene: helse, utdannelse, kjønnslikhet, bærekraftige byer og klima.

Resultatet ble imponerende bilder med sterke historier. Fotograf og journalist Johnny Haglund var mentor i prosjektet og valgte ut  bildene som nå stilles ut på Fyrstikktorget.

Les også: «Åpnet gategalleriet #futurehelsfyr»

Prosjektet #futurehelsfyr, et samarbeid mellom blant annet Nordr, Stor-Oslo Eiendom og KOM INN, har stilt sitt containergalleri til disposisjon. I tillegg til fotoutstillingen benyttes anledningen til å synliggjøre elementer av det pågående samarbeidet rundt formidling av «Bærekraft og Byutvikling».

Entra har stilt glassfasaden på det tidligere «Bedtime-bygget» til disposisjon som en POP UP informasjonsflate om «Bærekraft og Byutvikling» i tilknytning til eiendomsprosjektene på Helsfyr. Målet er å bidra til økt bevissthet og engasjement gjennom enkle og ekte sitater og illustrasjoner som samles i begrepet #bærekraft_er

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email